Tule lukitusalan ammattilaiseksi Caverionille!

 

Meillä olet turvassa.

Caverion tunnetaan vastuullisena ja vakaana työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Työt tehdään yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Meillä työskentelet lukitusalan kärkikaartissa!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia tehtäviä. Iso työyhteisömme tukee kiperimmissäkin kysymyksissä, Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.

Meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Lukitusalan ammattilaisena Caverionilla varmistat niin ihmisten kuin rakennusten turvallisuuden. Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

Avoimet työpaikat

Haemme projektipäälliköitä ja lukitusasentajia lukitusalan tehtäviin ympäri Suomen!  Tarjoamme turvallisen ja vastuullisen työpaikan, jossa työskentelet kehityksen kärjessä. Jos mikään avoinna olevista paikoista ei tunnu omalta, jätä avoin hakemus!

Lukitusasentaja


Projektipäällikkö

Avoin hakemus, turvatekniikka

caverion-karuselli-Lukitusasentaja.png
 

Millaista meillä on töissä?

Ville aloitti Caverionilla kesätyöntekijänä ja sille tielle jäi. Meillä viihdytään pitkään, eikä syyttä! Monipuolinen ja merkityksellinen työ, erilaiset projektit ja kehityksen kärjessä työskentely pitävät mielenkiinnon yllä.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi.

Katso Villen video!

Miksi caveriksi?

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tavoitteenamme on 0 tapaturmaa ja siksi panostammekin ennaltaehkäisevään turvallisuustyöhön.

Lukitusalan tehtävissä tulet huolehtimaan ihmisten sekä rakennusten turvallisuudesta mielenkiintoisten projektien ja asennustehtävien muodossa. Työssäsi tulet mukaan rakentamaan kestävämpää ja älykkäämpää rakennettua ympäristöä.

Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Haluamme olla paras paikka löytää merkityksellinen työelämä.

Tutustu tuleviin työcavereihisi