Tule kylmäalan ammattilaiseksi Caverionille!

 

Hei kylmäalan ammattilainen - tule meille töihin!

Onko olosi kotoisa kiiltävän pellin, isojen tehojen ja kovien paineiden parissa? Oletko kylmäalan ammattilainen? Jos vastasit "Kyllä", olet etsimämme henkilö!

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri tehtävissä niin uudiskohteiden kuin modernisointien ja korjausten parissa. Vaikka olisit jo kokenut konkari, työcaverina pääset kehittämään osaamistasi ja taitojasi. Kaipaatko uusia tuulia työelämään? Uran suunta hukassa?

Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai nouseva talentti, meillä on sulle paikka!


Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kylmätekniikan ratkaisuja, kuten kylmäjärjestelmien ja kylmätilojen toteuttamisen, jäähdytysautomaatioratkaisuja, kylmäteknisten järjestelmien ja kylmälaitteiden ylläpitoa ja vikakorjauksia. Vaikka olisit jo kokenut konkari, työcaverina pääset kehittämään osaamistasi ja taitojasi.

Meillä kehityt modernin kylmätekniikan huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Avoimet työpaikat 

Mikäli tällä hetkellä avoimet roolit ovat neliönmuotoisia, mutta sinä olet kolmio, älä huoli. Meidän talossamme on tilaa kaikenlaisille kylmäalan osaajille. Olitpa sitten kiinnostunut asennus- tai johtotehtävistä, meiltä löytyy paikka just sulle.

Haemme kylmäalan osaajia ympäri Suomen erilaisiin tehtäviin!

Level 3 - Technician_in_Muchen_Germany.jpg
 

Pasista piti tulla pappi. Kunnes Pasista tuli lähihoitaja. Ja nyt Pasi toimii kylmäasentajana Caverionilla! Mitä mieltä Pasi on kylmäalasta ja urastaan Caverionilla? Katso video ja kuuntele Pasin ajatukset kylmäalasta!

Kylmäalan ammattilaisena Caverionilla et tee vain työtä - teet tulevaisuutta. Meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista.

Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huipputiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta!

 

Tätä kaikkea me teemme

Seuraa meidän arkeamme

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä  TikTokissa

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee