Kesätyöt - tule meille kesäcaveriksi

Kesätyöhaku aukeaa taas alkuvuodesta 2023. Haun aukeamista odottaessa, tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme!

Avoimet työpaikat

Meillä riittää hommia ja hyvää meininkiä! Ja mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista.

Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Vastuullisuudestamme kertoo esimerkiksi voittomme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa. Meillä ei tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Meillä pääset tekemään todellista muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Lisäksi kesäcaverikollegoita sinulla on lähes 200 ympäri Suomen!

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa. Kehtaamme hieman paukutella henkseleitämme ja sanoa, että tätä laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seurahan tekee kaltaisekseen. 

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Jos olet ammattikorkeakouluopiskelija, tutustu Caveripolkuun - kesätyöt voivat kerryttää ammattikorkeakouluopiskelijalle opintopisteitä. Lue lisää tästä!

 
 

Selaa edelliskesien kesäcavereiden kertomuksia

 

Psst. Voit seurata kesäcavereiden meininkejä Instagramissa #kesäcaveri.


Miksi caveriksi?

3479 vastausta. Suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 67/3479

”Caverion on mutkaton työpaikka. Meillä on kiinnostavia asiakkaita ja töitä sekä luotettavia, motivoituneita työtovereita ja hyvä yhdessä tekemisen henki."
- Anne, Vantaa

Vastaus 160/3479

”Caverion on sellainen työpaikka, johon on kiva lähteä joka aamu.”
- Henri, Tampere

 

Kiitos kesästä 2021 jokaiselle 153 kesäcaverille 💙

Meillä työskenteli kesällä 2021 yhteensä 153 kesätyöntekijää eri paikkakunnilla. Kesäcaverit työskentelivät monipuolisissa tehtävissä, mm. työnjohtoharjoittelijana, sähköasentajana, voimalaitosharjoittelijana, suunnittelijana, kylmäasentajana, myyntireskontran harjoittelijana, turvalaiteasentajana sekä kunnossapitoasentajana, ihan vain muutamia mainitaksemme.

Ilo oli täysin meidän puolellamme - kiitos upeasta kesästä ja korvaamattomasta työpanoksesta!

Kesäterveiset Töölön Kampuksen työmaalta!👋

Kuuntele kesäcaverin Nikon terveiset Töölön Kampuksen työmaalta, ja kurkkaa sisään seuraamaan työtämme historiallisella kampuksella Helsingin ytimessä. Video on kuvattu kesällä 2020.

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.

Seuraa meitä myös

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee

 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin