Kesätyöpaikat

Kesätyöhakumme vuodelle 2023 on nyt päättynyt! Kiitämme kaikkia hakemuksen lähettäneitä ja olemme erittäin iloisia saamistamme hakemuksista 💙Avoimia työpaikkoja on kuitenkin edelleen tarjolla ja etsimme innokkaita tekijöitä. Tutustu avoimiin paikkoihin ja tuu caveriksi!

Avoimet työpaikat Avoimet lopputyöpaikat

Kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta Caverionia kohtaan!
Caverion tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi. Vaikka kesätyöhaku on nyt päättynyt, kannattaa meitä seurata tulevia kesätyö- ja muita työmahdollisuuksia ajatellen.

Meillä on ilo ja kunnia tarjota kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea alan opiskelijoille, oli sitten kyseessä ensimmäinen oman alan kesätyöpaikka tai jo pidemmälle edenneille konkareille. Caverionissa pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta samalla kun palvelet asiakkaitamme.

Meillä on paljon hommia ja hyvä meininki, mutta mikä tärkeintä, voimme yhdessä olla ylpeitä tekemästämme työstä. Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Kiitos vielä kerran kaikille hakijoille! 💙

 

 

Opinnäytetyö-, diplomityö-, työharjoittelupaikat ja lopputyöpaikat

Opinnot loppusuoralla mutta lopputyön aihe vielä auki? Meiltä löydät mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet niin opinnäyte- kuin diplomitöihin kuin pro gradu tutkielmiinkin. Tutustu aiheisiin ja tule tekemään tulevaisuutta!

 
 
 

Selaa edelliskesien kesäcavereiden kertomuksia

 

Psst. Voit seurata kesäcavereiden meininkejä Instagramissa #kesäcaveri.

 

Kiitos kesästä 2022 lähes 200 kesäcaverille 💙

Meillä työskenteli kesällä 2022 lähes 200 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Kesäcaverit työskentelivät monipuolisissa tehtävissä, mm. työnjohtoharjoittelijana, sähköasentajana, voimalaitosharjoittelijana, suunnittelijana, kylmäasentajana, myyntireskontran harjoittelijana, turvalaiteasentajana sekä kunnossapitoasentajana, ihan vain muutamia mainitaksemme.

Ilo oli täysin meidän puolellamme - kiitos upeasta kesästä ja korvaamattomasta työpanoksesta!

Tutustu palveluihimme!

 

Seuraa meidän arkeamme

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä  TikTokissa

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee