Kesätyöt - tule meille kesäcaveriksi

Kesätyöhaku 2022 on nyt auki! Katso avoimet kesätyöpaikat ja hae meille ensi kesäksi. Palkkaamme  kesäcavereita lähes 200 ympäri Suomen erilaisiin tehtäviin - paikkoja avautuu talven ja kevään aikana, joten pysy kuulolla!

Katso avoimet kesätyöpaikat

Meillä riittää hommia ja hyvää meininkiä! Ja mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista.

Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Vastuullisuudestamme kertoo esimerkiksi voittomme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa. Meillä ei tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Meillä pääset tekemään todellista muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Lisäksi kesäcaverikollegoita sinulla on lähes 200 ympäri Suomen!

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa. Kehtaamme hieman paukutella henkseleitämme ja sanoa, että tätä laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seurahan tekee kaltaisekseen. 

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Jos olet ammattikorkeakouluopiskelija, tutustu Caveripolkuun - kesätyöt voivat kerryttää ammattikorkeakouluopiskelijalle opintopisteitä. Lue lisää tästä!

Vuoden 2022 kesätyöhaku on nyt käynnissä
- tulisitko meille kesäcaveriksi?

Katso tästä avoimet kesätyöpaikat

 

Miten kesärekrytointiprosessi etenee?
Löydät kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.rekry.caverion.fi/tyopaikat. Täytäthän hakemuksen sinua kiinnostavaan tehtävään sitä kautta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia.

Hakuaika vaihtelee tehtäväkohtaisesti. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Rekrytoivat esihenkilöt ovat yhteydessä niihin hakijoihin, jotka etenevät jatkoon. Haun lopputuloksesta pyritään tiedottamaan kaikille hakeneille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.
Mikäli jätät avoimen kesätyöhakemuksen, myös niitä tarkastellaan jo hakuaikana (3.1. - 15.2.2022).

Mikäli tulet valituksi kesätöihin Caverionille, sovit tulevan esihenkilösi kanssa ajankohdan kirjallisen työsopimuksen laatimista varten. Kesätyö alkaa sovittuna ajankohtana perehdytyksellä. Perehdytyksen tueksi järjestämme myös kaikille kesätyöntekijöille tarkoitetun tervetuloinfon (tervetuloinfo järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä).

Hakemuksen jättämisessä ilmeni teknisiä ongelmia. Mistä saan apua?
Lähetä osoitteeseen kesarekry@caverion.com mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?
Rekrytointijärjestelmästämme lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli et ole saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pääsenkö täydentämään tai muokkaamaan hakemustani sen lähettämisen jälkeen?
Ennen hakemuksen jättämistä sinun on luotava itsellesi profiili rekrytointijärjestelmäämme. Profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pääset myös jälkikäteen täydentämään ja muokkaamaan hakemustasi niin kauan, kun hakuaika on kesken. Hakuajan päättymisen jälkeen hakemuksen muokkaaminen ei ole enää mahdollista.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?
Suuren hakijamäärän vuoksi ja taataksemme tasapuolisen kohtelun kaikille hakijoille, emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia. Siihen voit toki liittää CV:n ja/tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

Olen jättänyt kesätyöhakemuksen jo edellisenä vuonna. Täytyykö minun täyttää uusi hakemus?
Mikäli olet aikaisemmin luonut itsellesi profiilin rekrytointijärjestelmäämme, kirjautumalla sisään profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pystyt hyödyntämään vanhaa hakemustasi. Huomaathan kuitenkin, että uusi hakemus tulee liittää kesän 2022 kesätyöhakuun.

Voinko saada rekrytoivan esihenkilön yhteystiedot ja soittaa suoraan hänelle?
Suuresta hakijamäärästä johtuen emme pääsääntöisesti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Mikäli hakemuksessa on rekrytoivan esihenkilön yhteystiedot, voit lähettää hänelle viestiä.

Mikäli sinulla herää yleisesti kysymyksiä kesätöihin liittyen, voit lähettää niitä osoitteeseen kesarekry@caverion.com.

Pitääkö olla 18-vuotias, jotta voi hakea töitä?
Työturvallisuusasioiden vuoksi kesäharjoittelijan tulee pääsääntöisesti olla täyttänyt 18 vuotta ennen ensimmäistä työpäivää.

Mille ajanjaksolle kesätyöt sijoittuvat?
Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-ajalle, pääsääntöisesti touko-syyskuulle. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja riippuen tehtävästä.

Voinko jatkaa Caverionilla myös kesän jälkeen?
Mahdollisuutta osa-aikaisiin töihin ei voida vielä tässä vaiheessa luvata, mutta aikaisempina vuosina useat kesäcaverit ovat jatkaneet meillä opintojen ohessa esimerkiksi tarvittaessa työhön kutsuttavassa työsuhteessa, jolloin tuntimäärä on sovitettavissa opiskeluihisi ja muuhun elämäntilanteeseesi.

Mainittakoon myös, että monet kesätyöntekijät palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

 

Selaa edelliskesien kesäcavereiden kertomuksia

 

Psst. Voit seurata kesäcavereiden meininkejä Instagramissa #kesäcaveri.


Miksi caveriksi?

3479 vastausta. Suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 67/3479

”Caverion on mutkaton työpaikka. Meillä on kiinnostavia asiakkaita ja töitä sekä luotettavia, motivoituneita työtovereita ja hyvä yhdessä tekemisen henki."
- Anne, Vantaa

Vastaus 160/3479

”Caverion on sellainen työpaikka, johon on kiva lähteä joka aamu.”
- Henri, Tampere

 

Kiitos kesästä 2021 jokaiselle 153 kesäcaverille 💙

Meillä työskenteli kesällä 2021 yhteensä 153 kesätyöntekijää eri paikkakunnilla. Kesäcaverit työskentelivät monipuolisissa tehtävissä, mm. työnjohtoharjoittelijana, sähköasentajana, voimalaitosharjoittelijana, suunnittelijana, kylmäasentajana, myyntireskontran harjoittelijana, turvalaiteasentajana sekä kunnossapitoasentajana, ihan vain muutamia mainitaksemme.

Ilo oli täysin meidän puolellamme - kiitos upeasta kesästä ja korvaamattomasta työpanoksesta!

Kesäterveiset Töölön Kampuksen työmaalta!👋

Kuuntele kesäcaverin Nikon terveiset Töölön Kampuksen työmaalta, ja kurkkaa sisään seuraamaan työtämme historiallisella kampuksella Helsingin ytimessä. Video on kuvattu kesällä 2020.

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.

Seuraa meitä myös

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee

 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin