Eikö sinulla ole vielä paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun ja hyvään asiakaspalveluun, saatat hyvinkin olla yksi kesäcavereistamme.

Vuoden 2021 kesätyöhaku on edelleen auki

Katso avoimet kesätyöpaikat


Psst. Voit kurkata edellisten kesäcavereiden meininkejä Instagramissa #kesäcaveri.

Kannattaa lukea myös viime kesän kesäcavereiden Saaran ja Eliaksen kokemuksista. Saara työskenteli hallintopalveluissa ja Elias koneasentajana.

Millaista meillä oli viime kesänä?
Saaran kesä | Eliaksen kesä


Miksi caveriksi?

3479 vastausta. Suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 67/3479

”Caverion on mutkaton työpaikka. Meillä on kiinnostavia asiakkaita ja töitä sekä luotettavia, motivoituneita työtovereita ja hyvä yhdessä tekemisen henki."
- Anne, Vantaa

Vastaus 160/3479

”Caverion on sellainen työpaikka, johon on kiva lähteä joka aamu.”
- Henri, LV-projektipäällikkö, Tampere

 

Miten kesärekrytointiprosessi etenee?
Löydät kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.rekry.caverion.fi/tyopaikat. Täytäthän hakemuksen sinua kiinnostavaan tehtävään sitä kautta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia.

Hakuaika vaihtelee tehtäväkohtaisesti. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Rekrytoivat esimiehemme ovat yhteydessä niihin hakijoihin, jotka etenevät jatkoon. Joissakin rekrytoinneissa saatetaan käyttää videohaastattelua. Haun lopputuloksesta pyritään tiedottamaan kaikille hakeneille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Mikäli tulee valituksi kesätöihin Caverionille, esimiehen kanssa sovitaan ajankohta työsopimuksen kirjoittamista varten. Kesätyö alkaa sovittuna ajankohtana perehdytyksellä.

Hakemuksen jättämisessä ilmeni teknisiä ongelmia. Mistä saan apua?
Lähetä osoitteeseen kesarekry@caverion.com mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?
Rekrytointijärjestelmästämme lähetetään vahvistusviesti siitä, että hakemus on vastaanotettu. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli et ole saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pääsenkö täydentämään tai muokkaamaan hakemustani sen lähettämisen jälkeen?
Ennen hakemuksen jättämistä sinun on luotava itsellesi profiili rekrytointijärjestelmäämme. Profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pääset myös jälkikäteen täydentämään tai muokkaamaan hakemustasi niin kauan, kuin hakuaika on kesken. Hakuajan päättymisen jälkeen hakemuksen muokkaaminen ei ole enää mahdollista.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?
Suuren hakijamäärän vuoksi ja taataksemme tasapuolisen kohtelun kaikille hakijoille emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia.

Olen jättänyt kesätyöhakemuksen jo edellisenä vuonna. Täytyykö minun täyttää uusi hakemus?
Mikäli olet aikaisemmin luonut itsellesi profiilin rekrytointijärjestelmäämme, kirjautumalla sisään profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pystyt hyödyntämään vanhaa hakemustasi.

Voinko saada rekrytoivan esimiehen yhteystiedot ja soittaa suoraan hänelle?
Suuresta hakijamäärästä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesätöihin liittyen, voit lähettää niitä osoitteeseen kesarekry@caverion.com.

Pitääkö olla 18-vuotias, jotta voi hakea töitä?
Työturvallisuusasioiden vuoksi kesäharjoittelijan tulee pääsääntöisesti olla täyttänyt 18 vuotta ennen ensimmäistä työpäivää.

Mille ajanjaksolle kesätyöt sijoittuvat?
Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-ajalle, pääsääntöisesti touko-syyskuulle. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja riippuen tehtävästä.

Voinko jatkaa Caverionilla myös kesän jälkeen?
Mahdollisuutta osa-aikaisiin töihin ei voida vielä tässä vaiheessa luvata, mutta aikaisempina vuosina useat kesäcaverit ovat jatkaneet meillä opintojen ohessa esimerkiksi tarvittaessa työhön kutsuttavassa työsuhteessa, jolloin tuntimäärä on sovitettavissa opiskeluihisi ja muuhun elämäntilanteeseesi.

Mainittakoon myös, että monet kesätyöntekijät palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

 

Kiitos kesästä 2020 jokaiselle 194 kesäcaverille

Meillä työskenteli kesällä 2020 yhteensä 194 kesätyöntekijää 36 eri paikkakunnalla. Kesäcaverit työskentelivät monipuolisissa tehtävissä, mm. käyttöpäivystäjänä, koneasentajana, myyntiassistenttina, projektinhoitajana, äänievakuointi- & AV-asentajana, hankinnan harjoittelijana sekä kunnossapidon työntekijänä.

Olimme kuudetta kertaa mukana myös vuosittain järjestettävässä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, josta pääset lukemaan lisää: kesaduuni.org. Osana kampanjaa kesätyöntekijät pääsevät arvioimaan työnantajaansa ja näiden arvioiden perusteella palkitaan parhaat kesätyönantajat.

Sijoituimme hienosti 5. sijalle 1000+ organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2019 nappasimme upeasti kilpailun ykkössijan. On mukavaa huomata, että vastuullisuutta ja hyviä toimintatapoja on onnistuttu pitämään yllä myös tänä vuonna! Menestys tuntuu erityisen palkitsevalta poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen. Suuri kiitos.

97 % kesätyöntekijöistä suosittelisi Caverionia työpaikkana ystävilleen ja tuttavilleen

Meidän kesäharjoittelijoilla oli mahdollisuus vastata myös meidän omaan kesäcaveri-kyselyyn. Kyselyllä haluttiin kerätä palautetta siitä, miten kesä Caverionilla on sujunut ja miten toimintaamme voisi kehittää eteenpäin.

Kyselyn tulokset olivat ilahduttavan positiivisia! 97 % kesätyöntekijöistä suosittelisi Caverionia työpaikkana ystävilleen ja tuttavilleen. Kysyimme kesäcavereilta, mikä sai heidät kiinnostumaan Caverionista...

”Mukava työ ja mukava työporukka. Tämä on viides kesäni Caverionilla.”
”Olin työharjoittelussa ja pari kaveria on vakituisena työntekijänä töissä ja kehuivat työpaikkaa.”

Seuraa meitä myös

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee