Kesätyöpaikat

Yleinen kesätyöhakumme on nyt päättynyt. Iso kiitos kaikille hakijoille! Alta löydät kuitenkin yksittäiset kesätyörekrytoinnit jotka ovat vielä auki. Haastattelukutsua odotellessa voit tutustua mahdollisiin tuleviin työcavereihisi ja katsoa, millaista meillä on olla töissä 💙

Yleinen kesätyöhakumme on nyt päättnyt! Kiitos kovasti kaikista hakemuksista. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi 💙 Meillä on ilo ja kunnia tarjota kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea alan opiskelijoille, oli sitten kyseessä ensimmäinen oman alan kesätyöpaikka tai jo pidemmälle edenneille konkareille. Caverionissa pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta samalla kun palvelet asiakkaitamme.

Meillä on riittää hommia ja hyvää meininkiä, mutta mikä tärkeintä, voimme yhdessä olla ylpeitä tekemästämme työstä. Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Lue lisää Caverionista yrityksenä!

Haemme tällä hetkellä kesätyöntekijöitä               

Pääkaupunkiseutu

 

 

Lista päivittyy haku-ajan aikana. Avoimen haun hakemuksia yhdistetään myös myöhemmin aukaistuihin kesätyöpaikkoihin.

Kesätöistä ammatiksi

Ville tuli kesätöihin ja jäi sille tielleen. Nyt hän tekee turvalaiteasentajan töitä. LukkoPro on Caverionin kokonaan omistama yhtiö.  

Tutustu Villen uratarinaan videolta

 

Miksi kesäcaveriksi?

1. Vakaa ja vastuullinen työnantaja

Meidät tunnetaan vakaana, turvallisena ja vastuullisena työnantajana. Se on muutama ison talon etu. Meillä on resurssit panostaa vastuulliseen toimintaan ja se on meille kunnia-asia 💙

2. Lämmin ja asiantunteva työyhteisö

Meillä ei tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua. Meillä pääset tekemään todellista muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Lisäksi kesäcaverikollegoita sinulla on lähes 200 ympäri Suomen!

3. Kehittyvä ja kehittävä yritys

Teemme kehitystyötä arjessa laboratorion sijaan. Meillä työskentelet alan kehityksen kärjessä ja sen myötä oma osaamisesi kasvaa eksponentiaalisesti.

4. Monta tietä mielekkäisiin tehtäviin

Olitpa sitten nouseva asentajatalentti, insinöörilupaus tai tuleva rautainen asiantuntija, meiltä todennäköisesti löytyy sinulle töitä. Caverion tarvitsee riveihinsä hyvin monenlaisia osaajia.

 
 

Opinnäytetyö-, diplomityö-, työharjoittelu- ja lopputyöpaikat

Opinnot loppusuoralla mutta lopputyön aihe vielä auki? Meiltä löydät mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet niin opinnäyte- kuin diplomitöihin kuin pro gradu tutkielmiinkin. Tutustu aiheisiin ja tule tekemään tulevaisuutta!

 
 

Selaa edelliskesien kesäcavereiden kertomuksia

 

Psst. Voit seurata kesäcavereiden meininkejä Instagramissa #kesäcaveri.

 

Tutustu palveluihimme!

 

Seuraa meidän arkeamme

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä  TikTokissa

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee