Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan ja kaupallisen alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. Mietimme työtehtävät oman osaamisesi ja koulutuksesi perusteella. Harjoittelujakson aikana pääset verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu-, oppisopimus- tai opinnäytetyöpaikasta, täytä hakemus alla olevien painikkeiden kautta. Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden. Hae siis jo tänään!

Opinnäytetyö-, diplomityö-, työharjoittelu- ja lopputyöpaikat

Opinnot loppusuoralla mutta lopputyön aihe vielä auki? Meiltä löydät mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet niin opinnäyte- kuin diplomitöihin kuin pro gradu tutkielmiinkin. Tutustu aiheisiin ja tule tekemään tulevaisuutta!

 
 

Katariina vaihtoi alaa ja päätyi huoltoasentajaksi oppisopimuksella

Katariina aloitti meillä Caverionilla oppisopimuksella alanvaihtajana. Kuuntele videolta Katariinan tarina siitä, miten hän on päässyt kehittämään itseään työssään ja miltä huoltoasentajan työpäivä näyttää.

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Hakemus tallentuu sähköiseen tietokantaamme, jossa kaikki voimassaolevat työharjoittelu-, opinnäytetyö- ja oppisopimushakemukset ovat. Saat viestin sähköpostiisi noin vuorokauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Näin tiedät, että hakemuksesi on vastaanotettu.

Valitsemme opiskelijoita harjoitteluun mahdollisuuksiemme mukaan. Huolellisesti täytetty hakemus kiinnittää lukijan huomion, joten täytä huolella myös hakemuksen avoimet kysymykset.

Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemustasi vastaava paikka löytyy.
Hakemuksesi pysyy aktiivisena järjestelmässämme määrittelemäsi voimassaoloajan (3kk tai 6kk). Voit tutustua myös meidän tietosuojailmoitukseen.

 

Seuraa meidän arkeamme

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä  TikTokissa

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee