Tavoitteenamme on tarjota rakennetun ympäristön asukkaille terveellisempi, turvallisempi ja viihtyisämpi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset älykkäämmiksi ja vastuullisiksi - yksi rakennus kerrallaan. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Meillä työskentelee...
LVI-asentaja, kehityspäällikkö, rakennusautomaatiosuunnittelija, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, järjestelmäasiantuntija, hitsaaja, huoltopäällikkö, kylmälaiteasentaja, kiinteistömanageri, paloilmoitinasentaja, kunnossapitopäällikkö, sprinkleriasentaja, projektipäällikkö, energia-asiantuntija, asiakkuuspäällikkö, hankekehitysinsinööri, ympäristöasiantuntija, sukeltaja
...ja tuhansia muita työcavereita.

Meillä on hommia ja hyvää meininkiä

Energiset, innostuneet ja ennakkoluulottomat ammattilaiset tekevät Caverionista tämän päivän edelläkävijän ja suunnannäyttäjän toimialoillaan. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten ja kaupallisten alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia näyttää kykynsä niin kesätöissä, työharjoittelussa, Trainee-ohjelmassa, oppisopimuksella ja opinnäytetyöprojekteissa. Olemme opiskelijoiden paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla!

 
 
Toinen caverionilainen neuvoo toista.

Työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja ympäri vuoden

Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan ja kaupan alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. 

Tiesitkö, että ammattikorkeakouluopiskelijana voit kerryttää opintopisteitä osana Caveripolun avulla? Tutustu Caveripolkuun!

Lue lisää ja jätä hakemus

 

 

Caverion Trainee -ohjelmasta ponnahdus uralle

Caverion Trainee -ohjelma on suunnattu vastavalmistuneille tai pian valmistumassa oleville insinööreille ja diplomi-insinööreille. Tällä hetkellä Trainee-ohjelman haku ei ole auki, mutta kannattaa pysyä kuulolla!

Lue lisää Caverion Trainee -ohjelmasta

Voit kurkistaa aiempien trainee-ohjelmien meininkiin Instagramissa #caveriontrainee

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 
 

Tutustu cavereiden urapolkuihin

 
 

Seuraa meitä myös

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee

Lumiukko työmaakypärä päässä
Caveri töissä puhdastilassa
Caveri pyöräilemässä
Caverit viettävät aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla - tässä he ovat rannalla
Kaksi iloista caveria
Caveri työmaalla