Tavoitteenamme on tarjota rakennetun ympäristön asukkaille terveellisempi, turvallisempi ja viihtyisämpi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset älykkäämmiksi ja vastuullisiksi - yksi rakennus kerrallaan. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Meillä työskentelee...
LVI-asentaja, kehityspäällikkö, rakennusautomaatiosuunnittelija, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, järjestelmäasiantuntija, hitsaaja, huoltopäällikkö, kylmälaiteasentaja, kiinteistömanageri, paloilmoitinasentaja, kunnossapitopäällikkö, sprinkleriasentaja, projektipäällikkö, energia-asiantuntija, asiakkuuspäällikkö, hankekehitysinsinööri, ympäristöasiantuntija, sukeltaja
...ja tuhansia muita työcavereita.

Meillä on hommia ja hyvää meininkiä

Energiset, innostuneet ja ennakkoluulottomat ammattilaiset tekevät Caverionista tämän päivän edelläkävijän ja suunnannäyttäjän toimialoillaan. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten ja kaupallisten alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia näyttää kykynsä niin kesätöissä, työharjoittelussa, Trainee-ohjelmassa, oppisopimuksella ja opinnäytetyöprojekteissa. Olemme opiskelijoiden paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla!

 

Kesäcaveriksi kesätöihin 2024

Eikö sinulla ole vielä paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun ja hyvään asiakaspalveluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2024 kesäcavereista.

Kesätyöhaku vuodelle 2024 käynnistyy 2.1.2024 ja päättyy 15.2.2024. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ūüĎá

Katso avoimet työpaikat

Nuoret caverionilaiset työssään.
 
Toinen caverionilainen neuvoo toista.

Työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja ympäri vuoden

Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan ja kaupan alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. 

Tiesitkö, että ammattikorkeakouluopiskelijana voit kerryttää opintopisteitä osana Caveripolun avulla? Tutustu Caveripolkuun!

Lue lisää ja jätä hakemus

 

 
 
 

Tutustu cavereiden urapolkuihin

 
 

Seuraa meidän arkeamme

Instagramissa  LinkedInissä  YouTubessa  Facebookissa  Twitterissä  TikTokissa

#caverion #työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee