Sähköalan tai LVI-alan ammattilaiseksi Rovaniemelle!

 

Etsitkö uusia haasteita Pohjois-Suomesta?

Hei sähkö- tai LVI-alan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!
Etsimme nyt sähkö- ja LVI-alan asentajia ja huoltopäälliköitä meille caveriksi vakituisiin työsuhteisiin Rovaniemelle.

Tutustu avoimiin paikkoihin alta, ja hae meille töihin ūüĎáūüŹĽ

Break time conversation (MG_1451).jpg
 

Sähköasentajaksi tai huoltopäälliköksi Rovaniemelle?

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu: Monipuoliset huolto- ja vikakeikkatehtävät, korjaustyöt, vianetsinnät ja pienprojektiasennukset. Etsimme sekä huolto- että projektipuolen asentajia; tehtävänkuvasi muokataan vahvuuksiesi mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä:

Sähköasentajia huolto- ja projektityöhön

Sähköpuolen huoltopäällikkönä tehtäviisi kuuluu: Asiakasrajapinnassa toimimista; ylläpidät ja kehität asiakassuhteita sekä teet myynnillisiä tehtäviä. Työsi sisältää vikakeikkojen koordinointia ja pienprojektien organisointia, painottuen huoltopuoleen. Tulet toimimaan esihenkilönä asentajatiimillesi – voit ottaa vastuun tästä tehtävästä oman kehityskaaresi mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä:

Huoltopäällikkö, sähkö

 

caverion-karuselli-Lukitusasentaja.png
Caverion-Yleinen-1200x2100.png

LVI-asentajaksi tai huoltopäälliköksi Rovaniemelle?

LVI-asentajana tehtäviisi kuuluu: Monipuoliset huolto- ja vikakeikkatehtävät, korjaustyöt, vianetsinnät ja pienprojektiasennukset. Etsimme sekä huolto- että projektipuolen asentajia; tehtävänkuvasi muokataan vahvuuksiesi mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä:

LVI-asentajia huolto- ja projektityöhön

LVI-huoltopäällikkönä tehtäviisi kuuluu: Asiakasrajapinnassa toimimista; ylläpidät ja kehität asiakassuhteita sekä teet myynnillisiä tehtäviä. Työsi sisältää vikakeikkojen koordinointia ja pienprojektien organisointia, painottuen huoltopuoleen. Tulet toimimaan esihenkilönä asentajatiimillesi – voit ottaa vastuun tästä tehtävästä oman kehityskaaresi mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä:

LVI-huoltopäällikkö

 

 
 

Millaista meillä on töissä?

Ville aloitti Caverionilla kesätyöntekijänä ja sille tielle jäi. Meillä viihdytään pitkään, eikä syyttä! Monipuolinen ja merkityksellinen työ, erilaiset projektit ja kehityksen kärjessä työskentely pitävät mielenkiinnon yllä.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi.

Katso Villen video!

 

Tutustu tuleviin työcavereihisi