04/12/2024 08:28:16

Avoin hakemus kylmäalan tehtäviin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Avoin hakemus kylmäalan tehtäviin
Yritys:
Caverion Suomi Oy

Avoin hakemus jäätäviin kylmäpuolen tehtäviin

Meillä on tarjolla monipuolista ja merkityksellistä työtä kylmäalan parissa. Pääset työskentelemään vaihtelevissa kylmäalan tehtävissä aina asennuksesta ylläpitoon. Meillä mahdollistat ihmisten hyvinvointia ja turvaat yhteiskunnan toimivuutta jokapäiväisessä työssäsi. Työpisteesi voi olla missä tahansa – laitesalissa, teollisuuskohteessa, kaupassa…

Olisitko sinä uusi kylmäcaverimme?

Mikäli tällä hetkellä avoimet roolit ovat neliönmuotoisia, mutta sinä olet kolmio, älä huoli. Meidän talossamme on tilaa kaikenlaisille kylmäalan osaajille. Olitpa sitten kiinnostunut asentajan tai huoltopäällikön tehtävistä, meiltä löytyy paikka just sulle.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää, mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän caverien joukkoon. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi avoimessa hakemuksessa ja otamme sinuun yhteyttä.

Pasista piti tulla pappi. Kunnes Pasista tuli lähihoitaja. Ja nyt Pasi toimii kylmäasentajana Caverionilla! Mitä mieltä Pasi on kylmäalasta ja urastaan Caverionilla? Katso video ja kuuntele Pasin ajatukset kylmäalasta!

Miksi kylmäalan osaajaksi Caverionille?

Pääset tekemään töitä monipuolisten laitteiden ja asennustehtävien parissa, ja kuten sanotaan, kyllä tekevälle töitä riittää. Tarjoamme vakaan ja vastuullisen työpaikan, jossa viihtyminen on taattu. Meillä on alan pisimmät työsuhteet – ja syystä. Työcavereiksi saat alan parhaat osaajat.

Työn sijainti: Etsimme kylmäalan osaajia valtakunnallisesti, ympäri Suomen.

Palkkaus: Olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 14 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjasta.