Sähkö-, kone- ja putkiasentajia sekä putkihitsaajia teollisuuteen Pirkanmaalle

 

Teollisuuden ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme alkuvuoden aikana uusia cavereita sähkö-, kone- ja putkiasentajiksi sekä hitsaajiksi vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaan teollisuusasiakkuuksiin, Ylöjärven ja Valkeakosken toimipisteisiin. Tarjoamme ammattilaisille monipuolisen työympäristön ja -tehtävät, joiden muodostumiseen pääset olennaisesti vaikuttamaan.

Olisitko sinä uusi työcaverimme?

 

Avoimet paikat

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu:
Prosessien instrumentointi, sähkö- ja automaatioasennuksia, painottuen saneeraus- ja uudisasennuksiin, työn pitäen sisällään myös huolto- ja kunnossapitotöitä tarpeen mukaan. Työaika on arkisin klo 7.00-15.30.  Sijainti: Ylöjärvi tai Valkeakoski.

 Sähköasentaja

Mitä me tarjoamme sinulle?

ūüŹĘ Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

ūü•Ö Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

‚úÖ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

ūüćé Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

ūüôĆ Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae meille! Lähetäthän hakemuksen yllä olevien linkkien kautta.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, yhteystiedot löytyvät hakukohtaisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.3., mutta älä jää odottelemaan – teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

 

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

 #Caverion #BuildingPerformance #energiaviisaus #energywise #teollisuus #industry

 Kotisivu  LinkedIn  Facebook  Twitter  Youtube  Instagram

 

Miksi caveriksi?
3479 vastausta suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 67/3479

”Caverion on mutkaton työpaikka. Meillä on kiinnostavia asiakkaita ja töitä sekä luotettavia, motivoituneita työtovereita ja hyvä yhdessä tekemisen henki."
- Anne, Vantaa

 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin

 
 

Selaa mahdollisten tulevien työcavereidesi uratarinoita