Antti Varhe, Työnjohtaja

Kuva Antti Varhe

Nimeni: Antti Varhe
Caverion-kaupunki: Äänekoski
Työnkuvani: Työnjohtaja
Koulutukseni:
Elektroniikka-asentaja (ammattikoulu), automaatioinsinööri (AMK), valokuvaajan ammattitutkinto (VAT), koulutettu hieroja (valmistuminen keväällä 2022) Psst. Antin kuvia on käytössä muutamissa julkaisuissamme.

Millainen on tavallinen työpäivä työnjohtajana?

Vaihteleva, sana ”tavallinen” on tässä työnkuvassa tuntematon käsite. Saatamme tehdä projektiluontoisia töitä omissa toimitiloissamme, olla 16 henkilön rytmiryhmällä Keski-Suomen alueella tehdasseisokeissa tai valmistaa paikallisille pienasiakkaille mitä erikoisempia tuotteita. Nämä kaikki pitävät sisällään työvoiman resursointia, materiaalien kartoitusta, tarjouspyyntöjä ja hankintoja, kokoonpanojen selvittelyä, pienimuotoista mekaanista suunnittelua, työnjohtoa asiakaskohteissa jne. You name it.

Harrastukseni: Valokuvaus, ja tarkemmin sanottuna luontokuvaus, on hyvä ajatusten nollaaja. Olen musiikin suurkuluttaja niin kotona, autossa kuin keikoilla. Lapset, heidän kanssa harrastaminen ja tekeminen on myös itselle äärimmäisen iso voimavara. Liikuntaharrastusten kohteet vaihtelevat kausittain, mutta näin talviaikaan luistelu ja uinti ovat se ”The Juttu”.
Lapsuuden haaveammattini: Juha Kankkusen manttelinperijä
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Deadpool

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ehdottomasti meidän yksikön ammattitaitoinen porukka, jonka uskallan myydä työhön kuin työhön. Jos se ei meiltä onnistu, ei se onnistu myös keneltäkään muulta. Myös joustavuus puolin ja toisin on mainitsemisen arvoinen asia.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin