Jemina Leino, Asiakkuuspäällikkö

Kuva

Nimeni: Jemina Leino
Caverion-kaupunki: Turku
Koulutukseni:
Energiatekniikan diplomi-insinööri 
Työtehtäväni: 
Asiakkuuspäällikkö
Urapolkuni Caverionilla: Olen aloittanut Caverionilla vuoden 2021 alussa. Opiskeluni olivat silloin diplomityötä vaille valmiit, ja Caverion tarjosi minulle aiheen siihen. Aloitin työskentelyn lopputyöntekijänä EU-hankkeiden parissa. Diplomityöni aiheena toimi kysyntäjouston kehitys, joka pohjautui iFLEX-nimiseen hankkeeseen. Työskentelin myös BIM4EEB-hankkeessa parissa. Valmistuttuani vuoden 2022 alussa aloitin nykyisessä työtehtävässäni asiakkuuspäällikkönä.

Millainen on tavallinen työpäivä asiakkuuspäällikkönä?

Työpäiväni vaihtelevat hyvin paljon, eikä aina pysty edes etukäteen määrittämään mitä päivä tuo tullessaan. Työpäivääni kuuluu alueellisesti asiakkuuksista ja myynnistä vastaaminen, mikä tarkoittaa asiakkaiden tarpeisiin vastaamista sekä tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden myymistä. Työhön kuuluu myös niin sisäisiä kuin ulkoisiakin palavereja, tarjousten tekemistä sekä asiakkuuksien ja myynnin kehittämistä. Lisäksi kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittäminen ja siihen vaadittavat toimenpiteet ovat osa työtehtäviäni.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä?: Pääsen olemaan mukana kehittämässä vastuullisia kaupunkeja ja kiinteistöjä.

Harrastukseni: Jalkapallo, golf, padel ja avantouinti. Talvisin myös hiihto, niin paljon kuin mahdollista.

Lapsuuden haaveammattini: Pappi

Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Hessu Hopo

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta Caverionilla on hauskat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin