Tero Järvenpää, Asiakkuuspäällikkö

Kuva

Nimeni: Tero Järvenpää
Caverion-kaupunki: Pori
Koulutukseni: LVI-asentajana, rakennus-ja yhdyskuntatekniikan insinööri (AMK), Projekti- ja myyntijohtamisen insinööri (YAMK)
Työtehtäväni: Asiakkuuspäällikkönä Satakunnassa työpäivät menee asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Työni päätavoitteena on myynnin edistäminen, uusien asiakkuuksien hankinta sekä tyytyväiset asiakkaat.
Urapolkuni Caverionilla: Taloon tulin 30.9.2021 LVI-Huoltopäälliköksi. Asiakkuuksia ja projekteja alkoi kertyä kosolti ja nopeasti. Toinen LVI-huoltopäällikkömme lähti muihin haasteisiin ja minulle kasautui melkoinen kuorma töitä. Priorisoidaan ja aikataulutetaan, niin hommat saatiin jiiriin. Helpotusta toi myös se, että uusi LVI-huoltopäällikkö aloitti 8.3.2022 ja jälleen meitä oli kaksi. 1.10.2022 minusta tuli Asiakkuuspäällikkö. Toistaiseksi hoidan vielä SPR-huoltopäällikön ja Asiakkuuspäällikön virkaa samanaikaisesti, mutta jatkajani etsintä on täydessä käynnissä.

Millainen on tavallinen työpäivä asiakkuuspäällikkönä?

Pyrin tulemaan toimistolle 6:00 - 6:30 aikoihin, jotta saan muutaman asian tehtyä ennen asentajien tuloa toimistolle. Käymme läpi työkohteita ja asentajien kanssa yhdessä aikatauluja yms. Tämän jälkeen, jos ei ole heti aamulla palavereja, niin hyväksyn laskut ja katson voiko kohteita laskuttaa. Ennen lounasta käyn läpi muutama prospectin ja pyrin kontaktoimaan heitä ja sopimaan tapaamisista. Iltapäivät menee pääosin asiakkuuksissa tai projektityömailla. Todellisuus on huomattavasti hektisempää, mutta käytämmössä tuohon pyrin.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä?: Asiakkaiden huolien vähentäminen ja heille ajan anto omaan osaamiseensa on merkityksellistä työssäni. Onnistuneet projektit, joilla on vaikutusta kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen ovat henkilökohtaisesti myös merkityksellisiä.  

Harrastukseni: Golf ja jalkapallon valmentaminen

Lapsuuden haaveammattini: Torin lakasinkoneenkuljettaja

Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: B.Virtanen

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Työntekijöiden ammattitaito ja työkaverit.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme


 

Tutustu myös työcavereihin