Paloilmoitinasentajaksi Caverionille - hae meille töihin!

 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haluatko kehittyä huippuammattilaiseksi  ja olla mukana rakentamassa älykästä ja vastuullista kiinteistötekniikkaa paloilmoitinjärjestelmien parissa? Haemme nyt kasvavaan liiketoimintaan joukkoomme uusia cavereita ympäri Suomen.

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

Meillä ei juuri nyt ole käynnissä paloilmoitinjärjestelmän koulutusta mutta voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen niin olemme sinuun yhteydessä sopivan työpaikan löytyessä! 

Lähetä meille avoin hakemus

 

Miltä kuulostaisi ura Caverionilla?

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. 

Meillä tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tavoitteenamme on 0 tapaturmaa ja siksi panostammekin ennaltaehkäisevään turvallisuustyöhön.

Katso video ja kuuntele Villen ajatukset Caverionilla työskentelystä ūüĎČ  

 
 

Tule parantamaan kiinteistöjen ja ihmisten turvallisuutta

Turva-alan ammattilaisemme työskentelevät intohimoisesti asiakkaidemme turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseksi. Asiantuntijamme suunnittelevat ja asentavat laajoja paloilmoitinjärjestelmiä, jotka täyttävät kaikki alan standardit ja vaatimukset.

Työ paloilmoitinjärjestelmien parissa ei rajoitu pelkästään asennuksiin. Pääset tekemään myös laitteiden huolto- ja ylläpitotöitä. Lisäksi tarjoamme säännöllisiä tarkastuksia ja testejä varmistaaksemme, että järjestelmä täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

Lue lisää

Fire detection systems and Fire alarm specialty equipment.jpg
 
 
 
 
 

Lue mitä asiakkaamme kertovat