12/11/2023 07:43:48

Projektipäällikkö, lukitusjärjestelmät

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektipäällikkö, lukitusjärjestelmät
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Etsitkö uusia haasteita lukitusalan parissa? Haluatko työskennellä vakaassa ja turvallisessa työpaikassa, jossa työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat ykkösprioriteetteja? Me etsimme projektipäälliköitä vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi useille paikkakunnille. Tule meille caveriksi!

Ensisijaisesti haemme työntekijöitä seuraaville paikkakunnille: pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kuopio, Kokkola, Kotka, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Ylivieska.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu lukitusjärjestelmien projekti-, huolto-, ylläpito- ja asennustiimin esihenkilönä toimiminen ja tiimin työn sujuvuuden sekä onnistumisen mahdollistaminen. Päivittäisessä työssäsi pääset rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja tiimisi kanssa.

Tarjoamme sinulle

Pelkkä lukko ei tee työpaikasta turvallista, kuten ammattilaisena tiedät.

Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja turvallisena työpaikkana. Me pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työcavereidensa arvostavan heitä (henkilöstötutkimus 2021).

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa liikuntaetu (ePassi) ja laajat työterveyspalvelut.

Meillä olet turvassa.

Tutustu tuleviin työcavereihisi Caverikirjassa.

Odotamme sinulta

Meillä työt tehdään yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Työssäsi onnistumiseen tarvitset:

  • Useamman vuoden työkokemusta lukitusalalta
  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen ja/tai osaamisen (esim. lukkoseppämestari, alempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaavasti työssä hankittu ammattitaito)
  • Asiakaslähtöisen asenteen, hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisyyttä
  • Turvallisuusalalle sopivan taustan (taustaselvitys tehdään valitulle henkilölle)
  • Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen esihenkilötehtävistä ja hyvät tietotekniset taidot

Projektipäällikkönä pääset kasvattamaan Caverionin valtakunnallista lukkoliiketoimintaa ja kehittämään jotain aivan uutta. Tukenasi on valtakunnallinen ammattilaisten verkosto ja aidosti välittävä työyhteisö.

-Jussi Aaltojärvi, Head of Safety & Security

Kiinnostuitko?

Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta:

Myyntipäällikkö Jyrki Pajala; jyrki.pajala@caverion.com tai +358 50 3057950 ja Head of Safety & Security Jussi Aaltojärvi; jussi.aaltojarvi@caverion.com tai +358 40 5195749.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri puolille Suomea – hae sinäkin työcaveriksi!

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat lähes 14 500 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Suomen cavereihin pääset tutustumaan caverikirjassa.