12/11/2023 07:43:35

Lukitusasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Lukitusasentaja
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Etsitkö uusia haasteita lukitusalan parissa? Haluatko työskennellä vakaassa ja turvallisessa työpaikassa, jossa työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat ykkösprioriteetteja? Tule meille caveriksi!

Me etsimme lukitusasentajia vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi useille paikkakunnille.

Ensisijaisesti haemme työntekijöitä seuraaville paikkakunnille: pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kuopio, Kokkola, Kotka, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Ylivieska.

Lukitusasentajana tehtäviisi kuuluu lukitusjärjestelmien projekti-, huolto-, ylläpito- ja asennustehtäviä lukitustekniikan kärkikaartissa. Päivittäisessä työssäsi pääset toimimaan monipuolisissa asiakaskohteissamme ja rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

Pelkkä lukko ei tee työpaikasta turvallista, kuten ammattilaisena tiedät.

Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja turvallisena työpaikkana. Me pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja sopivasti haastavan tehtävän turvatekniikan parissa.  Työsi tukena on ammattitaitoinen tiimi. Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työcavereidensa arvostavan heitä (henkilöstötutkimus 2021).

Meillä pääset kehittymään alasi huippuammattilaiseksi, koska seura tekee kaltaisekseen. Arvojemme mukaisesti autamme toisiamme kehittymään ja tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tullaksemme entistäkin paremmiksi. Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa liikuntaetu (ePassi) ja kattavat työterveyspalvelut.

Meillä olet turvassa.

Tutustu tuleviin työcavereihisi Caverikirjassa.

Odotamme sinulta:

Meillä työt tehdään yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Työssäsi onnistumiseen tarvitset:

  • Oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja luotettavuutta
  • Turvallisuusalalle sopivan taustan (taustaselvitys tehdään valitulle henkilölle)
  • B-ajokortin
  • Aikaisempaa kokemusta lukitus- ja turvalaitejärjestelmistä
  • Katsomme Abloy-valtuuskortin eduksi. Mikäli korttia ei ole, ei hätää – me järjestämme koulutuksen.

Me Caverionilla teemme, mitä lupaamme. Oma-aloitteisuus on tässä työssä tärkeää, kuten myös selkeä ja suoraselkäinen kommunikaatio asiakkaidemme kanssa.”

-Jussi Aaltojärvi, Head of Safety & Security

Kiinnostuitko?

Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta:

Myyntipäällikkö Jyrki Pajala; jyrki.pajala@caverion.com tai +358 50 3057950 ja Head of Safety & Security Jussi Aaltojärvi; jussi.aaltojarvi@caverion.com tai +358 40 5195749.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat lähes 14 500 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Suomen cavereihin pääset tutustumaan caverikirjassa.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri puolille Suomea – hae sinäkin työcaveriksi!