02/27/2024 12:04:09

Avoin hakemus, turvatekniikka

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Avoin hakemus, turvatekniikka
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Kiinnostaako seuraavan stepin ottaminen urallasi turvatekniikan parissa? Olitpa sitten kokemuksen kautta tietoa kartuttanut tai kouluja käynyt, meillä olisi tarjolla monipuolista ja merkityksellistä työtä. Meillä mahdollistat ihmisten hyvinvointia ja pääset rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta.

Tulisitko meille caveriksi?

Mikäli tällä hetkellä avoimet roolit ovat neliönmuotoisia, mutta sinä olet kolmio, älä huoli. Meidän talossamme on tilaa kaikenlaisille turvatekniikan osaajille. Olitpa sitten kiinnostunut asennus- tai esihenkilötehtävistä, meillä tarvitaan turvatekniikan ammattilaisia moniin eri tehtäviin.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää, mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän caverien joukkoomme. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi avoimessa hakemuksessa ja otamme sinuun yhteyttä.

Mitä tarjoamme?

Pelkkä lukko ei tee työpaikasta turvallista, kuten ammattilaisena tiedät. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tarjoamme merkityksellisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työcavereidensa arvostavan heitä (henkilöstötutkimus 2021).

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa liikuntaetu (ePassi) ja kattavat työterveyspalvelut. Meillä olet turvassa.

Odotamme sinulta

Meillä työt tehdään yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Työssäsi onnistumiseen tarvitset:

  • Turvallisuusalalle sopivan taustan (taustaselvitys tehdään valitulle henkilölle)
  • Aikaisempaa kokemusta turvatekniikan alalta

Ensisijaisesti haemme työntekijöitä seuraaville paikkakunnille: Pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kuopio, Kokkola, Kotka, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Ylivieska.

Olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat lähes 14 500 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Suomen cavereihin pääset tutustumaan caverikirjassa.