06/10/2024 11:40:58

Teknisiä huoltoasentajia (3 paikkaa)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teknisiä huoltoasentajia (3 paikkaa)
Hakuaika päättyy:
31.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Huoltoasennusten moniosaaja! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt kolmea huoltoasentajaa meille caveriksi vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakaskohteiden tekniset huolto- ja korjaustehtävät. Yksi tehtävään valituista tulee työskentelemään vakituisessa työkohteessa ja kahden muun valitun työtehtävät- ja kohteet tulevat muovautumaan osaamisen sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon alalta siten, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
  • Soveltuva koulutus tai osaaminen (sähkö, talotekniikka, LVI ja/tai kaasu).
  • Oma-aloitteisuutta oman toiminnan suunnitteluun ja haasteiden ratkaisemiseen.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot; toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tehtävässä onnistuaksesi toivomme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Katsomme eduksesi kiinteistöhuollon monipuolisen tuntemuksen ja teknisten asennustöiden osaamisen. Koulutamme tehtävään kattavasti, joten toivomme sinulta löytyvän halua sitoutua työhön ja oman osaamisen kehittämiseen.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja,  Juho tai Minerva. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 31.8.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin Jan Huhta; +358503900992 tai Petra Jääskeläinen; +35850595831. Parhaiten tavoitat Janin ja Petran arkisin päiväsaikaan.