Pinja Pikkupeura, Projektipäällikkö

Pinja Pikkupeura

Nimeni: Pinja Pikkupeura
Lempinimeni: Järjestelmäkyttä (Cavereiden kesken)
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Tuotantotalouden insinööri (AMK)
Työnkuvani: Projektipäällikkö

Urapolkuni Caverionilla: Urapolkuni Caverionilla lähti liikkeelle lokakuussa 2020 palvelukeskuksen yksikössä tuotannonohjauksen assistenttina iltavuoron tiimissä. Kesällä 2021 aloitin tekemään opiskeluiden vaativaa insinöörityötä Caverionille, jossa perehdyin palveluliiketoiminnan laatujohtamisen käytäntöihin ja kehittämiseen. Insinöörityötä tehdessäni, verkostoiduin Caverionin työntekijöihin entistä paremmin, jonka seurauksena minulle tarjottiin paikkaa projektitiimistä. Lähtökohtaisesti siirryin projektitiimiin avustusmielessä projekti-assistentin roolissa, mutta muutaman viikon jälkeen lounaspöydässä käytävien keskusteluiden yhteydessä, lunastin paikkani projektipäällikkönä. Olen viihtynyt uudessa yksikössäni yhtä hyvin kuin edellisessäkin, toisin sanoen erinomaisesti.


Millainen on tavallinen työpäivä projektipäällikkönä?

Lähtökohtaisesti kalenterini on täynnä palavereja, niin yrityksen sisäisiä kuin myös asiakkaan kanssa käytäviä. Projektien vetäminen vaatii lisäksi kohdekäyntejä, joissa käydään paikan päällä ihmettelemässä asioita ja sopimassa projektien kulusta. Lopputyöaika meneekin tietokoneen ääressä vaihtelevien asioiden hoitamisessa. Olen saanut myös vastuulleni huolehtia projektien tietojen ajantasaisuudesta ja raportoinnista, josta lempinimenikin juontaa juurensa.

Harrastukseni: Pituushyppy ja vaellus
Lapsuuden haaveammattini: Ammattiurheilija
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Batgirl eli Lepakkotyttö

Millaista tulevaisuutta sinä haluat olla luomassa rakennusalalla?

Haluan olla mukana luomassa entistä ympäristöystävällisempää, innovatiivisempaa ja laadukkaampaa toimintaa.

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Positiivisuus, huumori ja nauru tulevat työyhteisössämme esille. Tekemistä riittää, mutta kun työympäristö on positiivisen, kevenee myös tekemisen taakka. Lisäksi työntekijöiden kehittymiselle annetaan mahdollisuus ja tuki.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin