Minerva Jormola, putkiasentaja

Minerva Jormola, Putkiasentaja

Nimeni: Minerva Jormola
Caverion-kaupunki: Vantaa/PKS
Koulutukseni: Kauppatieteiden maisteri (KTM)/ ekonomi, Filosofian maisteri (FM)/ historian opettaja, talotekniikan perustutkinto: putkiasennus.

Työnkuvani: Putkiasentaja
Urapolkuni Caverionilla: Aloitin marraskuussa 2021 haettuani avointa putkiasentaja paikkaa. Olen huoltopuolen asentajana Vantaan Vapaalassa.


Millainen on tavallinen työpäivä putkiasentajana?

Päivät ovat hyvin vaihtelevia työkohteesta riippuen, joten "tavallista" päivää ei oikein ole. Joskus on pidempiä keikkoja, jolloin menen suoraan aamulla työmaalle. Toisinaan taas menen seitsemäksi konttorille kuulemaan, mihin tänään mennään ja muutoksia voi myös tulla kesken päivän muuttuvien työtilanteiden mukaan.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä?: Olen LVI-asentaja ja jo kirjainyhdistelmä kertoo vastauksen: lämpö, vesi, ilma. Jokainen ihminen tarvitsee näitä tai kuolemme. Tietenkin olemme selvinneet vuosituhansia ilman ammattikuntaani, mutta aika nihkeää olisi tänä päivänä kantaa vettä kaivosta/järvestä/joesta/lähteestä ja lämmittää kotinsa Suomen talvessa pelkällä puulla. Kesällä mökillä voi olla ihan mukavaa ja tunnelmallista, talvella kaupungissa ei niinkään. Jokainen voi itse kuvitella tilanteen, jossa vessa ei vedä, hanasta ei tule vettä, patterit ovat talvella kylmät tai sisäilma on tunkkaisen seisovaa. Ei tarvitse sen jälkeen miettiä, onko työlläni mitään merkitystä tai huomaisiko kukaan, jos jättäisin sen tekemättä. Tämä on suurimpia syitä, miksi hakeuduin alalle ja rakastan työtäni.

Harrastukseni: Kirjeiden kirjoittaminen (käsin paperille), kuntosali, luonnossa liikkuminen
Lapsuuden haaveammattini: Opiskella yliopistossa (isosisko aloitti opinnot täyttäessäni 5 vuotta)
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Ressu

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ihmiset. Esihenkilöni on aivan huippu, samoin kaikki työcaverini ja ylipäätään en kertaakaan ole ollut tekemisissä muiden kuin mukavien ihmisten kanssa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin