04/23/2024 08:56:13

Huoltohenkilö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltohenkilö
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Kiinteistönhuoltoalan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt huoltohenkilöä meille caveriksi määräaikaiseen työsuhteeseen sairasloman sijaisuuteen Vantaalle. Määräaikainen työsuhde on suunniteltu kestäväksi ainakin vuoden 2024 loppuun.

Tarjolla on täydellinen tehtävä nykyiselle tai tulevalle alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään ennakkohuoltojen parissa asuinkiinteistöissä.

Päivittäiseen työhösi kuuluu vuokra-asuntoihin kahden vuoden välein tehtävät huoltokierrokset. Tulet esimerkiksi kartoittamaan asuntojen ja yleisten tilojen kuntoa, vaihdat korvausilmaventtiilien suodattimia, tarkastat vesikalusteita ja teet pieniä korjaustöitä huoneistoissa. Meillä työajat ovat arkisin klo 7:00-15:30.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • B-ajokortti
  • Palveluhenkisyyttä, sekä reipas ja aktiivinen työote; et tarvitse alan työkokemusta tai koulutusta, perehdytämme sinut työhön

Katsomme eduksesi englannin kielen taidon. 

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja,  Juho tai Minerva. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 30.4.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Caverionin huoltopäällikkö Joni Vainio; joni.vainio@caverion.com tai +358 50 3901086.