06/11/2024 10:00:59

Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen, useita paikkakuntia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelijoita teollisuuteen, useita paikkakuntia
Hakuaika päättyy:
31.08.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vantaa, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Oulu, Lappeenranta, Rauma, Kokkola, Seinäjoki, Porvoo, Vaasa

Teollisuuden sähkösuunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Etsimme nyt Suomen laajuisesti sähkösuunnittelijoita meille cavereiksi vakituiseen työsuhteeseen kaikille Suomen toimipisteillemme/Suomen laajuisesti.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään mielenkiintoisissa sähkösuunnittelun- ja projektointitehtävien parissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvät sähkösuunnittelu- ja projektointityöt yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi pääset osallistumaan ja vaikuttamaan monipuolisiin asiakasprojekteihimme.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus (esim. sähkötekniikan insinööri tai vastaava).
  • Vankka kokemus prosessi- ja energiateollisuuden sähkösuunnittelusta. Toivomme, että sinulle on kertynyt yli 5 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Itsenäinen, jämäkkä ja motivoitunut ote työskentelyyn; kykenet hallitsemaan useampia tehtäviä samanaikaisesti ja olet innokas oppimaan uutta.
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot; olet palveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Katsomme eduksesi piirikaavioiden ja CAD-pohjaisten piirto-ohjelmien sekä sähköteknisen mitoituksen ja laskenta-/mitoitusohjelmien hallinnan, kokemuksen automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta, projektityöstä ja projektinhoitotehtävistä sekä yli 1kV:n kojeistoista ja järjestelmistä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

🙌 Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Toni, Jari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 31.8.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Jussi Viderholm; +358407181766.