03/25/2024 08:38:43

Energia-asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Energia-asiantuntija
Hakuaika päättyy:
01.05.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Tiesitkö, että EU:ssa rakennukset kuluttavat 40 prosenttia kaikesta energiasta, ja Suomessa ne tuottavat kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä? Siksi me Caverionilla sitoudumme luomaan energiaviisasta ja älykästä ympäristöä, jossa voimme kaikki elää paremmin. Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme rakentamaan energiaviisasta tulevaisuutta!

Energiaviisaan ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt energia-asiantuntijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä tulet toimimaan kiinteistösektorin energiajohtamisen ja energianhallinnan asiakkuuksissa, sekä muissa energiatehokkuuteen liittyvissä tehtävissä, kuten esimerkiksi energiakatselmuksien, lämmitystapaselvityksien ja energiahankkeiden parissa. Tulet auttamaan asiakkaitamme ylläpitämään ja kehittämään heidän omistamiensa kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastuullisuutta. Roolisi voidaan sopeuttaa työkokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Tutustu energiajohtamisen palveluihimme täällä.

Sinustako energiaviisauden erikoisosaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja turvaamme ratkaisuillamme ihmisten, yritysten ja maapallon tulevaisuutta. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

 • Vähintään parin vuoden työkokemus energiatehokkuuden tai talotekniikan parissa esimerkiksi energia-asiantuntijana tai teknisenä suunnittelijana.
 • Ymmärrystä energiankulutuksen, olosuhteiden, teknisten järjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämismahdollisuuksien välisestä dynamiikasta.
 • Soveltuva DI / AMK-insinöörin tutkinto, tai muu vastaava.
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti.
 • Erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Katsomme eduksesi:

 • Kokemuksen jatkuvien palveluiden tuottamisesta, kuten esimerkiksi energiamanageerauksesta / energianhallinnasta.
 • Motiva-katselmoijapätevyys
 • Energiatodistuksen laatijan pätevyys
 • Kokemuksen ympäristösertifioinneista ja vastuullisuusraportoinnista

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Kalle-Eevert, Pinja tai Juho. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

 

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 1.5.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin energia- ja vastuullisuuspalveluiden päällikkö Simo Kokko; simo.kokko@caverion.com tai 0504356966. Parhaiten tavoitat Simon puhelimitse seuraavina ajankohtina:

 • 3.4.2024 klo 12–14
 • 17.4.2024 klo 12–14