02/16/2024 08:42:29

Sähköasentajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentajia teollisuuteen Pirkanmaalle
Hakuaika päättyy:
24.03.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Valkeakoski, Ylöjärvi

Teollisuuden sähkön ja automaation ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme alkuvuoden aikana uusia cavereita teollisuuden sähköasentajiksi Valkeakosken ja Ylöjärven tiimeihimme. 

Tehtäväsi

Työnkuvasi voi koostua erilaisista teollisuuden prosessien instrumentointi, sähkö- ja automaatioasennuksista, huoltotehtävistä kuten korjaus- ja ylläpitotoiminnasta sekä projekteista – työn pääpaino on teollisuuden projektiluontoisissa saneeraus- ja uudisasennuksissa, mutta tarpeen mukaan voi sisältää myös kunnossapidollisia sähkötöitä.

Asiakaskohteemme ovat monipuoliset; toimit esimerkiksi paperi-, metsä- ja kemianteollisuuden asiakkuuksissa Pirkanmaan alueella, erityisesti Ylöjärvellä tai Valkeakoskella. Tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella ja halutessasi sinulla on mahdollista osallistua reissuhommiin ympäri Suomea ja ulkomailla. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15:30.

Tarjoamme ammattilaisille monipuolisen työympäristön ja -tehtävät, joiden muodostumiseen pääset olennaisesti vaikuttamaan. Etsimme tekijöitä erikseen sekä Ylöjärvelle että Valkeakoskelle – merkkaathan hakemukseesi, kumpi paikkakunta sopii sinulle paremmin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Edellytämme tehtävään kokemusta teollisuuden sähköasennuksista
  • Toivomme hakijalta itseohjautuvuutta ja päätöksentekokykyä asennustyössä sekä yhteistyötaitoja tiimisi sekä asiakkaan kanssa
  • Sähkökuvien lukutaito
  • Tehtävään soveltuva koulutus kuten sähköasentaja tai muu soveltuva koulutus
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Katsomme eduksesi

  • Tehtävissä vaadittavat työturvallisuuskortit. Tarvittaessa kortit voidaan suorittaa myös kauttamme, työn aloituksen yhteydessä.

Työn aloitus on joustavasti alkuvuodesta, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Heikki Haataja, p. 050 5748565 tai heikki.haataja@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.