05/10/2024 08:10:44

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö- ja automaatiosuunnittelija teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
09.06.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Teollisuuden sähkösuunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Etsimme nyt Keski-Suomen suunnittelutiimiin kokenutta sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään mielenkiintoisten sähkö- ja automaatiosuunnittelun tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu ensisijaisesti sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelutehtäviä. Suunniteltavat kokonaisuudet sisältävät sähkösuunnittelua ja laajempia kokonaisuuksia, jolloin PLC-/DCS-järjestelmä laitteistoineen kuuluvat kokonaisuuteen. Työt tehdään yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa, joten tuki on aina lähellä ja sinun ei tarvitse hallita jokaista osa-aluetta itse. Työnkuvaa on mahdollista muokata huomioiden vahvuutesi. 

Tiivistetysti työ sisältää mm: Sähkö- ja automaatiojärjestelmien itsenäisetä suunnittelua, sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanosuunnittelua, sähköteknistä mitoitusta ja laskentaa sekä projektityöskentelyä.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme toisiamme ja tutkimme uusia mahdollisuuksia.

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

 • Soveltuva koulutus kuten sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri tai DI
 • Työkokemusta yli 5 vuotta sähkö- ja automaatiosuunnittelu tehtävistä mekaanisessa teollisuudesta, prosessiteollisuudesta tai energiateollisuudesta
 • Ratkaisuhenkisyyttä, itseohjautuvuutta ja vuorovaikutustaitoja
 • Asiakaslähtöisyyttä ja innokkuutta uuden oppimiseen
 • Suhtaudut asiaankuuluvalla asenteella työturvallisuusasioihin

Katsomme eduksesi: Siemens PCS7- tai PLC-järjestelmien ohjelmointituntemuksen, ATEX-määräysten tuntemuksen, EX-tiloihin liittyvän aikaisemman työkokemuksen sekä työmaakokemuksen asennus-, työnjohto- tai valvontatehtävistä. 

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

 • Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin
 • Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta
 • Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi
 • Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun
 • Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti
 • Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Toni, Jari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 9.6.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Tero Lahtinen; +358415381456 (tavoitettavissa arkisin klo 8–16).