03/28/2024 10:51:15

Käyttövarmuusasiantuntija teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Käyttövarmuusasiantuntija teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere, Oulu, Vantaa, Jyväskylä

Teollisuuden käyttövarmuuden ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Etsimme nyt käyttövarmuusasiantuntijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen. Työhönottopaikkakunta on joustava; voit työllistyä esimerkiksi Tampereelle, Ouluun, Vantaalle tai Jyväskylään, tai muulle Caverion Industrian toimipisteelle.

Tehtäväsi

Käyttövarmuussuunnittelijan tehtävässä toimit moniasiakasympäristössä teollisuuden alasta riippumatta pääasiallisesti kunnossapidon masterdatan ja ennakkohuoltojen parissa. Tyypilliset työpäivät koostuvat asiakasprojektien eteenpäin viemisestä, projektipalavereista ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Toimenkuva rakentuu ajan myötä tekijänsä näköiseksi eli omia vahvuuksia pyritään valjastamaan palvelemaan asiakastarpeita ja pyrimme löytämään sinulle sopivan roolin tiimissä. Autamme asiakkaitamme laaja-alaisesti johtamisesta, toimintamalleista ja koordinoinnista aina yksittäisiin ennakkohuoltoihin.

Voit olla alasi konkari, jolla on jo pitkä kokemus teollisuuden tuotantotehokkuuden ja käyttövarmuuden edistämisestä tai voit olla vastaavasti nuorempi tulevaisuuden osaaja, joka hakee uusia haasteita.

Näin vastaavassa tehtävässä työskentelevä Juho kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

"Parasta työssä ovat kunnossapidon kehitysprojektien monipuolisuus eri teollisuudenaloilla ja vaihtelevat työtehtävät. Lisäksi pidän työn itsenäisyydestä, mutta teemme paljon myös tiimityötä. Tiimissä saa aina tukea ja oppii uutta toisilta teollisuuden ammattilaisilta." 

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Oma-aloitteisuutta ja innokkuutta oman ammattitaidon kehittämiseen
  • Ajantasaiset IT-/tietojenkäsittelytaidot
  • Erinomaiset kommunikaatiotaidot
  • Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta päällikkö-, työnjohto-, työnsuunnittelu- ja/tai asentajatehtävistä

Katsomme eduksesi SAP:n ja/tai muiden toiminnanohjaus- ja kunnossapitojärjestelmien käyttökokemuksen, soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä osaamisen toiminnanohjausjärjestelmien sisällöntuotosta ja järjestelmän vaatimuksista.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎  Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

🙌 Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Toni, Jari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 30.4., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin Johtaja, asiakasratkaisut, Tommi Heikkilä; tommi.heikkila@caverion.com tai 050 384 3657.