04/08/2024 06:49:50

Ammattitaitoinen turva-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Ammattitaitoinen turva-asentaja
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Turvatekniikan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt ammattitaitoista turvatekniikan asentajaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Ouluun.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa, niin turvatekniikka kuin lukitusjärjestelmienkin saralla. Osaamisalueeseesi kuuluu hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät.

Päivittäiseen työhösi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto-, vianetsintä-, korjaus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävät uudis- ja peruskorjauskohteissa

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva teknisen alan (esim. sähkö tai elektroniikka) perustutkinto.
  • Yli 5 vuoden kokemus turvatekniikan asennuksista ja ohjelmoinnista, sekä valmis osaaminen Lenel -kulunvalvontajärjestelmästä ja Teleste -kameravalvontajärjestelmästä.
  • Kokemusta turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä, sekä turvallisuusalan tuote- ja järjestelmätuntemusta (mm. Abloy ja iLoq).
  • Asiakaslähtöinen, pitkäjänteinen ja sitoutunut asenne työhön; osaat toimia laadukkaasti ja taloudellisesti, sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, tehokkaaseen asennustyöhön ja tulet toimeen sekä asiakkaiden, että erilaisten sidosryhmien kanssa.
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valittavan henkilön tulee läpäistä henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Ville, Kalle, tai Minerva. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 30.4.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin huoltopäällikkö Keijo Mettovaara; keijo.mettovaara@caverion.com tai +358 50 3901355.