05/30/2024 10:22:55

Laitossuunnittelija (putkistosuunnittelu)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija (putkistosuunnittelu)
Hakuaika päättyy:
31.07.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Teollisuuden suunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme nyt laitossuunnittelijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Porvoon Kilpilahteen.

Tarjolla on täydellinen tehtävä laitossuunnittelun ammattilaiselle, joka haluaa päästä toimimaan käytännönläheisessä teollisuuden suunnittelun roolissa.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Tehtävässä pääpaino on teollisuuden putkistosuunnittelussa, mutta tarpeen mukaan teet myös esim. layout- ja laitesuunnittelua
  • Hyödynnät työssä esim. Autodesk Plan 3D- ja/tai Vertex G4 -ohjelmistoa
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää EN ja/tai ASME painelaite- ja putkistostandardien perusteiden tuntemusta
  • Tässä suunnittelijan roolissa pääset tavallista useammin myös kentälle tutustumaan asiakkaan laitokseen – näet siis kätesi jäljen toteutuksen jälkeen
  • Tämän tehtävän kautta sinulla on myös hyvät mahdollisuudet kasvaa ja edetä suunnittelun projekti-insinöörin rooliin tulevaisuudessa

Näin samankaltaisessa roolissa työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

”Aloitin työt laitossuunnittelijana ja alle kahdessa vuodessa toimin jo projekti-insinöörin tehtävissä. Täällä työnantajani mahdollistaa kasvutarinoiden kirjoittamisen ja kehittymisen. Olen suoraan kontaktissa asiakkaisiin - toimin asiakasrajapinnassa. Projektinhoito, suunnittelutyö ja raportointi kuuluvat päivittäisiin askareisiin. Projektit hoidan itsenäisesti tai tiimin kesken. Haasteiden tullen tuki on aina lähellä ja tiimimme on valmiina ratkomaan vaikeitakin asioita. Parasta työssäni on suorat asiakaskontaktit, itsenäinen työskentelytapa, asiakaspalaute ja ”oman käden jäljen” näkeminen toteutuksien jälkeen.”

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Aikaisempaa kokemusta teollisuuden putkistosuunnittelusta mielellään vähintään muutaman vuoden ajalta
  • Soveltuva insinöörin tai teknikon koulutus
  • Itseohjautuvaa ja työhön tarttuvaa asennetta
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot; olet asiakaslähtöinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎  Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 31.7.2024 ja hakemukset tullaan käsittelemään elokuun alussa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Jarkko Vainikainen; jarkko.vainikainen@caverion.com tai +358407077020 (parhaiten tavoitettavissa ark. klo 8-16).