05/30/2024 10:22:38

Huoltopäällikkö, kylmä, Kokkola

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, kylmä, Kokkola
Hakuaika päättyy:
11.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kokkola

Me Caverionilla rakennamme ympäristöä, jossa turvallisuus ja energiaviisaus kulkevat käsi kädessä. Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistä energiatehokkaita ja vastuullisia -  ja varmistaa samalla niiden käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi.  Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme kehittämään energiaviisasta ja turvallista maailmaa!

Energiaviisaan ja turvallisen ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt kylmäpuolen huoltopäällikköä rempseään tiimiimme caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Kokkolan toimipisteeseemme. Toiminta-alueenamme on Keski-Pohjanmaan alue painottuen Kokkolaan ja Ylivieskaan.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle tai tulevaisuuden tähdelle, joka haluaa päästä toimimaan roolissa, jossa saat vapauden ja vastuun.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Huoltoliiketoiminnan arjen pyörittäminen
  • Toimit esihenkilönä asentajatiimille
  • Projektinhoidolliset tehtävät, asiakaspalaverit yms.
  • Halutessasi pääset tekemään myös tarjouslaskentaa – perehdytämme sinut mielellämme

Sinustako energiaviisaan tulevaisuuden turvaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja teemme kiinteistöistä turvallisia. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus kuten kylmäalan koulutus, tai sähkö- tai LVI-insinööri/teknikko, ja/tai soveltuva teknisten alojen työkokemus
  • Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä – esihenkilökokemuksen voit myös korvata raudan lujalla asenteella ja intohimolla vastuurooliin
  • Asiakaslähtöisyyttä, vuorovaikutustaitoja sekä organisointi- ja stressinsietokykyä sesonkeihin
  • Katsomme kokemuksen kylmäalalta eduksesi

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja energiaviisauden huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri-, työsuhdepolkupyörä- ja hyvinvointiedun.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 11.8., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana – tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan, optimaalisesti elokuussa.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Antti Raudaskoski;  Antti.Raudaskoski@caverion.com tai 0505630560.