05/31/2024 05:28:53

LVI-huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
25.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Tiesitkö, että EU:ssa rakennukset kuluttavat 40 prosenttia kaikesta energiasta, ja Suomessa ne tuottavat kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä? Siksi me Caverionilla sitoudumme luomaan energiaviisasta ja älykästä ympäristöä, jossa voimme kaikki elää paremmin. Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme rakentamaan energiaviisasta tulevaisuutta!

Etsimmekin nyt vuorovaikutustaitoista LVI-puolen huoltopäällikköä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Asiakasrajapinnassa toimiminen: asiakassuhteiden ylläpito, kehittäminen ja luominen – teet myös myynnillisiä tehtäviä ja pienempien projektien tarjouslaskentaa – saat kattavan tuen tehtäviin
  • Työsi sisältää vikakeikkojen koordinointia sekä pienprojektien organisoimista, painottuen kuitenkin huoltopuoleen – tiimisi arjesta huolehtiminen
  • Tulet toimimaan esihenkilönä asentajatiimillesi – voit ottaa vastuun tästä tehtävästä oman kehityskaaresi mukaan joko heti työt aloitettuasi tai myöhemmin urasi varrella

Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi liiketila-, koulu-, teollisuus- ja toimistokiinteistöt ja ne sijaitsevat pääasiassa Rovaniemen seudulla.

Sinustako energiaviisauden erikoisosaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja turvaamme ratkaisuillamme ihmisten, yritysten ja maapallon tulevaisuutta. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus kuten LVI-insinööri/-teknikko
  • Intoa ratkoa haasteita asiakkaiden kanssa yhdessä; tulet erilaisten ihmisten kanssa sujuvasti toimeen, ja olet asiakaslähtöinen
  • Aktiivisuutta ja energisyyttä tiimin arjen johtamiseen
  • Liiketaloudellista näkemystä huoltoliiketoiminnan pyörittämiseen

Katsomme eduksesi SAP-osaamisen sekä LVI-alan työkokemuksen asentajan, työnjohtajan tai muun toimihenkilön roolista.

Otamme huomioon myös vastavalmistuneet LVI-insinöörit.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅  Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 25.8 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana pois lukien 15.7.-18.8. – tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kesällä tai alku syksystä.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin asiakkuuspäällikkö Jarkko Leinonen; +358 50 5944994 tai jarkko.leinonen@caverion.com (ei tavoitettavissa 15.7.-18.8.).