Oona Asteljoki, Tuotannonohjauksen assistentti

Oona Asteljoki, Tuotannonohjauksen assistentti

Nimeni: Oona Asteljoki
Lempinimeni: Prinsessa
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Finanssialan merkonomi

Työnkuvani: Tuotannonohjauksen assistentti
Urapolkuni Caverionilla: Olen aloittanut Caverionilla n. 4,5v sitten tuotannonohjauksen assistentin tehtävissä HelpDeskissämme ja näissä viihtynyt ja jäänyt. Sittemmin vastuulleni on siirtynyt kiinteistöjohtamisenpalveluiden luottamushenkilön tehtävä sekä kuulun myös sisäiseen PK-seudun caverikerhon hallitukseen.


Millainen on tavallinen työpäivä tuotannonohjauksen assistenttina?

Tavallinen työpäiväni alkaa henkilökohtaisen sähköpostin läpikäymisellä, jonka jälkeen yleensä siirryn soittojärjestelmämme kautta vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin. Suurin osa yhteydenotoista ovat selkeitä ja helposti ratkaistavissa ohjeiden avulla, mutta välillä työtehtävässäni saa oikein kunnolla leikkiä salapoliisia ja selvittää kuka on tehnyt mitä missäkin ja milloin! Suurinta onnistumisen tunnetta tuo kun saa asiakasta mietityttävän asian selvitettyä ja asiakkaan hyvän mielen kuulee kuulokkeiden läpi äänestä.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä?: Minun työstäni merkityksellisimmän tekee sen, että monille asiakkaillemme minä/me olemme ensikontakti Caverioniin! Olemme ensivaikutelma, jonka perusteella asiakkaamme muodostavat käytännössä koko kuvansa siitä miten asia tulee hoitumaan.

Harrastukseni: Livemusiikki, festarit ja kuntosali
Lapsuuden haaveammattini: Kiinteistönvälittäjä
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Ihmenainen

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta caverionilla on työkaverit ja koko yhteisö sekä mahdollisuudet edetä uralla ja oppia uutta! Myös se että saa olla ihan oma ittensä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin