Moona Aaltojärvi, Markkinoinnin harjoittelija

Kuva Moona Aaltojärvi
Nimeni: Moona Aaltojärvi
Lempinimeni: Ei kyllä varsinaisesti ole. Lähipiirissä Monskua. En sitten tiedä mistä tullut...
Caverion-kaupunki: Tampere (tarkemmin vielä Kangasala)
Koulutukseni: Valmistun aivan juuri Merkonomiksi ja ylioppilaaksi Kangasalan Tredusta ja -lukiosta. Suuntautumisenani on myynti ja markkinointiviestintä.
Työnkuvani:
  Olen markkinointiviestinnän harjoittelija.
 

Millainen on tavallinen työpäivä markkinoinnin harjoittelijana?

Aamulla herään ja availen tietokoneeni. Katson läpi sähköpostit ja viestit, sekä mietin itselleni aina päivän tavoitteet. Sitten alan hommiin. Päivän aikana osallistun teams-palavereihin ja työstän minulle annettuja tehtäviä. Olen päässyt mukaan työnalla oleviin projekteihin ja tutustumaan markkinointiviestinnän eri osa-alueisiin Caverionilla. Minulle uutta on ollut työskentely isossa ja merkittävässä yrityksessä. On ollut mahtavaa päästä näkemään, miten homma toimii.

Harrastukseni: Käyn yksin ja nuoremman koirani kanssa juoksemassa. Käyn myös molempien koirieni kanssa Rally-Tokossa. (Meillä on kaksi Jackrusselinterrieriä.) Uutena harrastuksena olen aloittanut ystäväni kanssa höntsy sulkapallon.

Lapsuuden haaveammattini: Eläinlääkäri, mutta ihan pienenä prinsessa; tietty!
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: 101 Dalmatialaisen se isä koira, onhan sekin sankari kun pelastaa kaikki ne pennut. Sitä kirjaa oon lukenut niin paljon että osaan ulkoa.
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Caverionilla parasta on työn merkityksellisyys. Se kuinka tehdään työtä, joka turvaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja samalla luodaan parempaa huomista.  

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin