Petri Markkula, Myyntipäällikkö

Kuva Petri Markkula

Nimeni: Petri Markkula
Lempinimeni: Pete
Caverion-kaupunki: Tampere - tai oikeastaan koko Suomi!
Koulutukseni: Markkinointimerkonomi
Työnkuvani: Myyntipäällikkö, audiovisuaaliset ratkaisut eli tuttavallisesti AV

Urapolkuni Caverionilla: Tulin vuonna 2016 Sähkötaso Esitystekniikka Oy:ltä liiketoimintakaupan myötä Caverionille. Olin näissä hommissa toukokuuhun 2021 ja sitten iski jokin "viidenkympin villitys" ja kävin mutkan töissä kilpailijalla, kunnes loppukesästä totesin, että haluan olla ja tehdä työni Caverionilla - olla osa tätä hyvää porukkaa ja työyhteisöä.


Millainen on tavallinen työpäivä myyntipäällikkönä?

Tietokoneen ääressä olemista ja pikkuhiljaa alkavat face-to-face asiakastapaamiset olla taas ajankohtaisia. Asiakkaat ja heidän tarpeidensa ratkaiseminen ovat kuitenkin tän työn suola ja se jutunjuuri.

Harrastukseni: Vaikka mitä, kun vaan olisi hiukan enemmän aikaa… Liikkuminen omaksi iloksi (sali, juoksu & kävelyt meidän perheen ”verikoiran” kanssa). Kalastelen, luen ja penkkiurheilen (penkkiurheilussa olen ns. kaikkiruokainen, mutta kiakko on lähinnä sydäntä).

Lapsuuden haaveammattini: Vaihtui aika useasti: näyttelijä, sotilas ja niin edelleen
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Emmä tiiä, Hessu Hopo varmaan! ūüėä

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Hyvä työyhteisö ja ammattitaitoiset kollegat. Vapaus ja mahdollisuus tehdä työtä omalla tavallani. Saa tehdä hommia ympäri Suomen, minkä ansiosta näkee ja tapaa paljon erilaisia ihmisiä sekä työcavereissa että asiakkaissa. Kaiken kaikkiaan hyvä talo!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin