Charlotte Dahlström, Markkinointipäällikkö

Kuva Charlotte Dahlström
Nimeni: Charlotte Dahlström
Lempinimeni: Näitä on hurjan monta! Mutta Lotte on ehdottomasti ollut yleisön suosikki kautta aikojen.
Caverion-kaupunki: Vantaa (mutta pakko sanoa, että oon alkujaan oululainen)
Koulutukseni: Kauppatieteiden maisteri (KTM), pääaineena (kansan)taloustiede

Työnkuvani:
 Toimin markkinointiviestintä- ja asiakaskokemustiimissä markkinointipäällikkönä Caverionin Suomen organisaatiossa eli kiinteistöteknisissä palveluissa.
 

Millainen on tavallinen työpäivä markkinointipäällikkönä?

 
Työni paras puoli on se, että päiviini kuuluu tiimityötä oman tiimini lisäksi myös eri liiketoimintojen työcavereiden sekä myynnin ja HR:n kanssa, sillä olen mukana kehittämässä myös työnantajamielikuvaa. Lisäksi yhteistyötä teen paljon ympäri Suomea, mutta myös ympäri Eurooppaa, joten työkielinä ovat suomi ja englanti. Puuhailen paljon sosiaalisen median, nettisivujen, sisällöntuotannon - suunnittelun, editoinnin ja kirjoittamisen - sekä muun digitaalisen markkinoinnin parissa. Voisi sanoa, että teen monipuolisesti kaikkea liittyen inbound-b2b-markkinointiin.
 
Harrastukseni: Ostin hiljattain uuden kameran, joten elvyttelen valokuvausharrastustani pitkän tauon jälkeen. Lisäksi äänikirjat kuuluu päivittäiseen elämääni. Tykkään suunnistamisesta, hyvästä kahvista, kirjoittamisesta, seikkailuista, päivävaelluksista, maantiepyöräilystä sekä hyvästä ruoasta. Talvisin mahdollisuuksien mukaan koitan päästä lumilautailemaan. Uusina lajeina kokeilin viimeksi padelia ja kartingia - tykkäsin molemmista. Lisäksi kotona hengailee herrasmieskissa Håkan.
Lapsuuden haaveammattini: Yksi niistä lukuisista oli sisustusarkkitehti ja salainen haaveeni on olla poliisi.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Tää on helppo. Batman - ehdottomasti!

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Täällä pääsee oikeasti vaikuttamaan omaan työhön, kehittämään itseään ja viettämään 5 päivää viikosta upeiden työcavereiden kanssa. Tunnen kuuluvani osaksi tätä meidän Caverion-joukkuetta, ja se on tosi hienoa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin