Saga Storbacka, Marketing and Customer Experience Specialist

Saga Storbacka_caverikirja.jpg

Nimeni: Saga Storbacka
Caverion-kaupunki: Helsinki / Tukholma
Koulutukseni: Markkinoinnin kauppatieiden maisteri (KTM)

Työnkuvani: Marketing and Customer Experience Specialist
Urapolkuni Caverionilla: Aloitin Caverionilla vuonna 2020 (vain muutama kuukausi ennen koronapandemian saapumista Suomeen) markkinointi tiimissä. Työskentelin Caverion Suomen markkinointi tiimissä reilu kaksi vuotta ja erikoistuin erityisesti asiakaskokemukseen sekä työnantajamielikuvaan. Toukokuussa 2022 siirryin tekemään asiakaskokemuksen kehitystehtäviä Caverion Groupin puolelle sekä työnantajamielikuvaan liittyviä tehtäviä Caverion Ruotsin markkinointi tiimiin. Vuoden työnkierrossa Ruotsin ja Groupin tiimeissä nautin nähdessäni yhtiön eri näkökulmista ja työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä. 


Millainen on tavallinen työpäivä markkinointi ja asiakkuus asiantuntijana?

Työpäiväni ja -viikkoni riippuvat paljon siitä työskentelenkö Groupille vai Ruotsille, mutta sisältävät usein tapaamisia niin kansainvälisesti kuin oman markkinointitiimin kanssa, omaa luovaa työtä, sähköposteihin vastailua ja Exceleiden pyörittelyä. Noin viikon kuukaudesta työskentelen paikan päältä Tukholmasta, muutoin työskentelen Groupin toimistolta Vantaan Vapaalasta. Työtehtäväni vaihtelevat asiakaskokemustyökaluiden ohjelmakehityksestä enemmän luoviin työantajamielikuvaan liittyviin sisällöntuotto tehtäviin. Pidän siitä että työssäni saan käyttää sekä luovia, sosiaalisia että analyyttisia puoliani.

Harrastukseni: Juoksu, kuntosali, pyöräily, uinti ja ruoanlaitto.
Lapsuuden haaveammattini: Urheilutoimittaja
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Spiderman

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ehdottomasti työyhteisö! Suuren talon uraetenemismahdollisuudet ovat myös suuri etu ja mahdollistavat vaihtekun työtehtävissä. Työnkierto Ruotsin ja Groupin tiimeissä antoi minulle mahdollisuuden kasvaa ja edetä urallani.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin