02/01/2024 11:32:29

Lukitus- ja turvalaiteasentaja, soveltuu mm. sähköasentajalle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Lukitus- ja turvalaiteasentaja, soveltuu mm. sähköasentajalle
Hakuaika päättyy:
03.03.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Suomi Oy, Kokkola

Onko sinulla kokemusta teknisiltä aloilta? Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin?

Haemme nyt lukitus- ja turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kokkolan tiimiimme. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä roolissa teet erilaisia lukitus-, hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien asennus- ja huoltotehtäviä – rakennat siis turvallisempaa tulevaisuutta asiakkaillemme. Asiakaskohteemme sijaitsevat tyypillisesti Kokkolan seudulla ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan alueella. Toimit pääsääntöisesti omatoimisesti, mutta perehdytysjaksolla sekä kattavammissa projekteissa työskentelet pareittain / tiimissä. Työssä saat käyttöösi firman auton. Sinulla on halutessasi ajoittain mahdollisuus osallistua reissuhommiin.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Sinulla on teknisen alan koulutus (esim. sähköasentaja, elektroniikka/ICT-asentaja, tai muu soveltuva) tai työkokemusta teknisistä tehtävistä – otamme huomioon myös vastavalmistuneet tulevaisuuden osaajat!
  • Innokkuutta uuden opetteluun – saat kattavan perehdytyksen
  • Itsenäinen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa, vastuullisuus sekä ongelmanratkaisutaidot
  • B-ajokortti

Katsomme eduksesi:

  • Lukitusalan aikaisempi kokemus (lukitus- tai turvalaiteasennukset)
  • Turvallisuusalan tuote- ja järjestelmätuntemus (mm. Abloy ja iLOQ)

Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa Tuomo Rintalahti p. 050 3121062 tai sähköpostitse tuomo.rintalahti@caverion.com.

Hae tehtävää 3.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.