03/26/2024 17:40:14

Rakennustyöntekijäharjoittelija, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennustyöntekijäharjoittelija, kesätyö
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Tule meille kesäcaveriksi

☀ Kesä on täällä taas – pian! Etsimme talven keskellä rakennustyöntekijäharjoittelijaa kesän ajaksi Vantaalle.

Pääset työskentelemään Pääkaupunkiseudulla monipuolisissa asiakaskohteissamme esimerkiksi asuinkiinteistöjen vesivahinkokunnostusten ja huoneistoremonttien parissa. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua asuinkiinteistöjen yleisten tilojen remonttitöitä ja korjausrakentamista. Jos opiskelet rakennusalan perustutkinnossa, saatat hyvinkin olla kesäcaverimme 2024. Toivomme, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, B-ajokortti ja työturvallisuuskortti. Lisäksi arvostamme englannin kielitaitoa. Kesätöiden aloitusajankohta on joustava ja työt kestävät aloitusajankohdasta riippuen n. 2-3kk.

Onko sinulla intoa asiakkaan palvelemiseen ja uuden opetteluun, mutta kokemus vielä uupuu? Rekrytoimme kesätöihin sekä opintojen alussa olevia että jo pidemmälle ehtineitä. Voit olla vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakeva tai jo hankkinut kokemusta useammasta. Meille kaikki ovat tervetulleita 💙  

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, saat kokemusta käytännön töistä ja vaikutat omalla panoksellasi – opit uutta! Saat mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen, kiinteistötekniikan ja teollisuuden osaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä. Meillä et ole yksin - rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta saat aina apua. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot tai saatat jopa innostua jatkamaan mahdollisuuden tullen tai vielä palata meille työharjoitteluun tai lopputyötä tekemään — moni on tehnyt niin ja jatkanut meillä hommia myös valmistumisen jälkeen. Osa on jäänytkin sille tielle pidemmäksi aikaa. ❤

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta 30.4.2024 mennessä. Tutustumme sinun hakemukseesi huolella ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, älä siis jää turhaan odottelemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Joni Vainio; joni.vainio@caverion.com.

Tutustu aiempien kesäcavereiden kokemuksiin:

Lisää cavereiden fiiliksiä Caverikirjassa.

Seuraa meitä somessa:
Facebook  Instagram  YouTube  LinkedIn  X  TikTok