04/12/2024 07:18:57

Talotekniikan asiantuntija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Talotekniikan asiantuntija
Hakuaika päättyy:
30.04.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa, Jyväskylä

Caverion Suomi Oy, Asiantuntijapalvelut, Jyväskylä/Vantaa

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Asiantuntijapalvelut -yksikköämme hakemalla talotekniikan hallitsevaa asiantuntijaa. Toimipaikkasi voi olla joko Jyväskylä tai Vantaa, valintasi mukaan. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä.

Uusi ja innovatiivinen tapa tuottaa kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä toimintavarmuutta kehittävää palvelua yhdistelemällä analytiikkaratkaisuja asiantuntijatyöhön kuuluu pääasiallisiin työtehtäviisi. Olet tärkeä osa ratkaisukeskeistä ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa toimintamallia talotekniikan etähallinnan asiantuntijatiimissä.

Työtehtävän vaatimustaso määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit olla jo pidempään talotekniikan parissa marinoitunut tai vasta sekaan hyppäävä, työuraa aloitteleva, määritämme tehtäväkenttäsi lähtötason sen mukaisesti.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm.:

  • kiinteistöjen talotekniikan sekä rakennusautomaation toiminnan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana
  • uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävät urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa sekä takuuaikaiset toiminnanvarmistuskatselmukset
  • kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä vastaaminen ylläpitovaiheen aikana
  • kiinteistöjen energian käytön seurantaan ja vastuulliseen kulutukseen liittyviä tehtäviä

Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työhön kuuluu itsenäinen kartoitus- ja kehitystyö asiakaskohteissa sekä toimistolla etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työssäsi avainasemassa on talotekniikan ja rakennusautomaation kattava osaaminen, kiinnostus parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Työssäsi pääset tutkimaan eri kiinteistötyyppien teknistä kehityspotentiaalia ja esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille, kuin ulkoisille sidosryhmille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti LVISKA -alan kokemusta. Lisäksi arvostamme hakijalta:

  • talotekniikan ja rakennusautomaatioiden tuntemusta
  • kykyä tunnistaa kiinteistöjen energiatehokkuuspotentiaalia
  • kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista tai muusta talotekniikan kenttätyöstä
  • kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn
  • palvelualttiutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Riku Nisula; riku.nisula@caverion.com, +358 40 095 9343 (ark. klo 9-15, 12.4. – 30.4.).

Hae tehtävää 30.04.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Ilmoita myös jo hakemuksessa, haluaisitko työskennellä Jyväskylän vai Vantaan konttorillamme.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.