Kesäcaveri Niko Huupponen

Kuva Niko Huupponen

Nimeni: Niko Huupponen
Caverion-kaupunki:
Helsinki
Koulutukseni: Olen käynyt ammattikoulun putkipuolen, mutta sen jälkeen opiskellut ja työskennellyt mm. urheilutoimittajana. Aloitin kuitenkin vuosi sitten talotekniikan opiskelut Metropolian ammattikorkeakoulussa, ja se tuntuu tällä hetkellä oikealta urapolulta.

Työtehtäväni tänä kesänä: Tarjouslaskija, mutta olen myös päässyt tutustumaan pari viikkoa projektihoitajan työtehtäviin.
Oletko ollut aikaisemmin Caverionilla töissä/kesätöissä? En ole, mutta olin viime kesänä toisen yrityksen kautta Caverionin työmaalla töissä, jossa tapasin Caverionin yksikönpäällikön ja hänen rohkaisemana päätin hakea Caverionille toimihenkilön tehtäviin kesätöihin ensimmäisen opiskeluvuoteni jälkeen.


Millainen on tavallinen työpäivä tarjouslaskija harjoittelijana?

Työpäiväni vaihtelevat paljon, mutta tarjouksenlaskijan tehtävissä lasken pääsääntöisesti työtunteja ja materiaaleja. Projektinhoitotehtävät ovat olleet hieman monipuolisempia, ja olen päässyt tutustumaan useaan eri projektiin ja ihmisiin. Molemmat tehtävät ovat olleet kiinnostavia ja luovat erittäin hyvän pohjan uralla kehittymiseen.

Tänä kesänä aion myös...: Pelata beachiä, käydä ystävieni luona ja lenkkeillä koirani kanssa.
Lempijäätelöni: Twister, hellekesänä mehujää on ykkönen.

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Rento työilmapiiri. Täällä tulee helposti toimeen kaikkien kanssa ja fiilis on niin toimistolla kuin työmaalla hyvä! 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin