Kesäcaveri Mikael Veckman

Kuva Mikael Veckman

Nimeni: Mikael Veckman
Caverion-kaupunki:
 Helsinki
Koulutukseni: Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta sähköinsinööriksi. Sitä ennen minulla on sähköasentajan ammattikoulututkinto.
Työtehtäväni tänä kesänä: 
Aloitin toukokuussa projektihoitoharjoittelijan roolissa työmaalla Helsingissä. Samat hommat jatkuvat vielä syksyllä koulun ohella mutta Espoon yksikössä.

Oletko ollut aikaisemmin Caverionilla töissä/kesätöissä? Kyllä, viime kesänä olin Espoon yksikössä sähköasentajana. Tänä kesänä olen ensimmäistä vuotta toimihenkilönä, ja tuntuu että pääsen hyödyntämään enemmän koulussa opittuja oppeja.

Millainen on tavallinen työpäivä projektihoitoharjoittelijana?

Saavun aamulla toimistolle tai työmaalle ja aloitan päivän lukemalla sähköpostit ja hoidan keskeneräiset asiat edelliseltä päivältä. Päivät sisältävät myös arkisia projektinhoito tehtäviä kuten tavaran tilausta, aikataulun seuraamista ja muita toimenpiteitä, jotka pitävät huolta, että työmaalla hommat etenevät. Minulla oli isot odotukset ensimmäisestä toimihenkilökesästä, jotka myös täyttyivät! Se että pääsin itse hoitamaan projektia viiden viikon ajan, oli erittäin opettavaista. Vaikka se aluksi hieman jännitti, oli mukava saada vastuuta ja huomata että hommat sujuivat hyvin ja opit olivat jääneet mieleen.

Tänä kesänä aion myös...: Tehdä lyhyitä viikonloppureissuja Suomessa, kotona Jyväskylässä käymistä ja kavereiden kanssa hengailua.

Lempi jäätelöni: Lakritsijäätelö

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Se että myös harjoittelijoille annetaan vastuuta, mukava ilmapiiri ja hyvät työkamut!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin