Kesäcaveri Juuso Peltonen

Kuva Juuso

Nimeni: Juuso Peltonen
Caverion-kaupunki:
 Helsinki
Koulutukseni: Olen käynyt ammattikoulun autopuolen, mutta ne taidot ovat jääneet enemmänkin harrastukseksi. Aloitin myöhemmin talotekniikan opiskelun ammattikorkeakoulussa Mikkelissä, ja nyt olen sillä polulla ja kolmas opiskeluvuosi lähtee syksyllä käyntiin.

Työtehtäväni tänä kesänä: Tarjouslaskija, eli lasken urakan hinnan katteita lukuunottamatta, sekä massoittelen kohteen ja tämän avulla saan tietää projektiin menevät työtunnit. Olen myös saanut liittyä projektinhoitajien seuraksi työmaakäynneille ja tutustua heidän työarkeensa.

Oletko ollut aikaisemmin Caverionilla töissä/kesätöissä? Kyllä, olin viime kesänä putkiasentajana.


Millainen on tavallinen työpäivä tarjouslaskennan harjoittelijana?

Aamulla otan paperit ja piirustukset esiin ja lähden niistä laskemaan kuinka paljon esim. käyttövesiputkia menee hankkeeseen. Yhden hankkeen tarjouksenlaskentaan menee useampi päivä, jopa useita viikkoja. Projektinhoitajan seurassa päivän aikana olemme kiertäneet eri työmaita sekä hoitaneet projektien liikkuvia asioita.

Tänä kesänä aion myös... Pelata frisbeegolfia, nauttia kesäjuhlista ja elokuussa lähden Suomen Lappiin kalastamaan ja vaeltamaan.

Lempijäätelöni: Jättis Passion

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ehdottomasti työilmapiiri! Olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka kahvipöytien ääressä ei ole minkäänlaista hierarkiaa, kaikki on cavereita! Vastuuta ja haasteita olen mielestäni saanut tarpeeksi, kuitenkin tuntien, että aina saan tarvitessa apua ja tukea. Ensimmäisenä toimihenkilökokemuksena, tämä on ollut erittäin positiivinen yllätys ja olen viihtynyt hyvin.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin