Kesäcaveri Ella Aaltonen

Kuva Ella Aaltonen

Nimeni: Ella Aaltonen
Caverion-kaupunki:
 Tampere
Koulutukseni: Yhteiskuntatutkimuksen kandidaatti (pian maisteri)
Työtehtäväni tänä kesänä: 
HR-harjoittelija 

Urapolkuni Caverionilla: Ensimmäinen harjoitteluni oli kesällä 2021 Caverionin Työhyvinvointiyksikössä, jonka jälkeen alkuvuodesta 2022 pääsin tekemään lopputyötäni yhteistyössä Caverionin kanssa ja 2022 kesän olin jälleen HR harjoittelijana.

Millainen on tavallinen työpäivä HR-harjoittelijana?

Työpäiväni sisältää ideointia ja ja yhteistyötä monien eri ihmisten kanssa. Se on myös erilaisiin projekteihin tai isompiin kokonaisuuksiin taustatietojen etsimistä ja niiden vertailua. Työtehtäviini kuuluu myös erilaisten järjestelmien päivittäminen ja niissä olevien tietojen ylläpito.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä?: Saan tehdä työtä jossa pääsen auttamaan muita. Pidän auttamisesta ja se on minulle työssä tärkeää. Oli apu sitten vuorovaikutusta, exceltaulukoiden tekemistä tai aivan jotain muuta. Toisena sanoisin, että merkityksellistä työssäni on yhteistyö. Saan tehdä töitä yhdessä muiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Harrastukseni: 
Meditointi ja jooga
Lapsuuden haaveammattini: Lentoemäntä
Lempijäätelöni: Juuri tällä hetkellä voiton vie Rocky Road (en myönnä mitään, mutta sitä saattaa löytyä pakkaus omasta pakastimesta...)
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: If you can be anything, be Batman, always be batman. Vai miten se meni..

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta Caverionilla on työcaverit ja mahdollisuus kehittyä työtehtävien mukana.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin