Palvelukeskuksen tiimipäällikkö Susanna

Kuva Susanna Virtanen

Nimeni: Susanna Virtanen
Lempinimeni: Minua on alettu kutsua Suskiksi, saa sanoa Susannaksi
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Yritysmyynnin tradenomi

Työnkuvani: Työpisteeni on Palvelukeskus, työnkuvani on HelpDeskiin tulevien asiakaspuheluiden ja – sähköpostien vastaanottaminen, käsittely ja edelleenvälittäminen oikealle taholle sekä tuotannonohjauksen eli asentajien ja huoltopäälliköiden pyytämien töiden avaus järjestelmään. Työnkuvaani kuuluu myös tiimipäällikön rooli sekä esimiehen tehtävät iltavuorolaisille.
Millainen on tavallinen työpäiväni: Tavallinen työpäiväni on hyvin monimuotoinen! Työpäivääni kuuluu mielenkiintoisten asiakaskontakteiden vastaanottamista sekä käsittelyä, töiden avaamista, tietojen päivittämistä ja kaikkien esimiestehtävien tekemistä tässä ohella. Välillä saattaa olla hyvinkin hektistä.

Urapolkuni Caverionilla: Aloitin 2017 taloon tullessani HelpDeskin ja tuotannonohjauksen tehtävillä, hieman myöhemmin sain vastuulleni myös erään asiakkuuden tuurausroolin ja nyt syyskuusta 2019 lähtien etenin tiimini tiimipäälliköksi ja iltavuorolaisten esimieheksi.

Harrastukseni: Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, lukemista ja ylipäänsä kotona löhöilyä.
Lapsuuden haaveammattini: Varmaankin näyttelijä
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Pikku Myy

Entäs mikä on parasta Caverionilla? 

Caverionilla parasta on työntekijöiden arvostuksen ja välittämisen näkyminen, hieno yhteishenki, tekemisen meininki sekä etenemismahdollisuudet.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin