Susanna Virtanen, Palvelukeskuksen tiimipäällikkö

Kuva Susanna Virtanen

Nimeni: Susanna Virtanen
Lempinimeni: Minua on alettu kutsua Suskiksi, saa sanoa Susannaksi
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Yritysmyynnin tradenomi

Työnkuvani: Työpisteeni on Palvelukeskus, työnkuvani on HelpDeskiin tulevien asiakaspuheluiden ja – sähköpostien vastaanottaminen, käsittely ja edelleenvälittäminen oikealle taholle sekä tuotannonohjauksen eli asentajien ja huoltopäälliköiden pyytämien töiden avaus järjestelmään. Työnkuvaani kuuluu myös tiimipäällikön rooli sekä esimiehen tehtävät iltavuorolaisille.


Millainen on tavallinen työpäivä palvelukeskuksen tiimipäällikkönä?

Tavallinen työpäiväni on hyvin monimuotoinen! Työpäivääni kuuluu mielenkiintoisten asiakaskontakteiden vastaanottamista sekä käsittelyä, töiden avaamista, tietojen päivittämistä ja kaikkien esimiestehtävien tekemistä tässä ohella. Välillä saattaa olla hyvinkin hektistä.

Urapolkuni Caverionilla: Aloitin 2017 taloon tullessani HelpDeskin ja tuotannonohjauksen tehtävillä, hieman myöhemmin sain vastuulleni myös erään asiakkuuden tuurausroolin ja nyt syyskuusta 2019 lähtien etenin tiimini tiimipäälliköksi ja iltavuorolaisten esimieheksi.

Harrastukseni: Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, lukemista ja ylipäänsä kotona löhöilyä.
Lapsuuden haaveammattini: Varmaankin näyttelijä
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Pikku Myy

Entäs mikä on parasta Caverionilla? 

Caverionilla parasta on työntekijöiden arvostuksen ja välittämisen näkyminen, hieno yhteishenki, tekemisen meininki sekä etenemismahdollisuudet.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin