Riku Mandelin, Projekti-liiketoiminnan johtaja

Kuva Riku Mandelin
Nimeni:  Riku Mandelin
Lempinimeni: Ihan Riku vaan
Caverion-kaupunki: Helsinki
Koulutukseni: Insinööri
Työnkuvani: Head of Project Business Unit eli siis vastaan Caverion Suomen urakoinnista

Urapolkuni Caverionilla: 
Aloitin työurani Caverionilla valmistuttuani insinööriksi  v. 1999, ensimmäinen työtehtäväni oli toimia työnjohtajana eräällä työmaalla. Vuosina 2002-2006 toimin projektipäällikkönä eri rakennushankkeissa pääkaupunkiseudulla. Vuosina 2006-2007 työskentelin asennuspäällikkönä liike- ja toimitilayksikössä tehden myös talotekniikkapäällikön töitä eri rakennushankkeissa. Vuonna 2007 aloitin sitten Helsingin liike- ja toimitilarakentamisyksikössä yksikönpäällikkönä. 

Vuosina 2009-2011 toimin liike- ja toimitilarakentamisen yksikönjohtajana Helsingissä, ja vuosina 2011-2014 toimin Etelä-Suomen urakoinnin liiketoimintaryhmän johtajana. Ison toimintatapamuutoksen jälkeen, joka tehtiin vuoden 2015 alussa, aloitin liiketoimintajohtajana meidän Projektikeskuksessa. Vuoden 2017 alusta olen toiminut Head of Project Business Unit eli koko Suomen urakoinnin vetäjänä. Eli kokemuksia vuosien ajan on ehtinyt kertyä tässä mahtavassa porukassa!


Millainen on tavallinen työpäivä projekti-liiketoiminnan johtajana?

Tavallinen työpäivä koostuu monenlaisista tapaamisista ja palavereista ja niiden sisältö vaihtelee paljon.
Harrastukseni: Golf, sulkapallo & salibandy
Lapsuuden haaveammattini: Koneiden korjaaja

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Mahdollisuus tehdä monipuolisia työtehtäviä ja nähdä alaa monelta eri kantilta. Todella mukavat työcaverit ja se, että saa kehittää tätä työyhteisöä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin