Mikko Tuomi, Yksikönpäällikkö

Kuva Mikko Tuomi
Nimeni: Mikko Tuomi
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Insinööri (AMK)

Työnkuvani: Yksikönpäällikkö, Automaatioratkaisut PKS
Urapolkuni Caverionilla: 
Aloitin automaatioprojektien kanssa touhuamisen silloisen YIT Kiinteistötekniikan leivissä vuonna 2005. Myöhemmin vastuut laajenivat eurojen pyörittelyn suuntaan ja toimin asuntoautomaatioprojektien projektipäällikkönä kymmenisen vuotta. Käväisin parin vuoden pätkän Asiantuntijapalveluiden talotekniikkapäällikkönä laajentamassa osaamistani ja katsomassa maailmaa vähän toiseltakin kantilta, ja palasin paluumuuttajana Automaatioratkaisuihin, tällä kertaa yksikönpäällikön rooliin.
 

Millainen on tavallinen työpäivä yksikönpäällikkönä?

 
Päivän sisältö vaihtelee aika lailla, mutta tärkein hommani on tukea tekijöiden työtä esimerkiksi resursointi- tai teknisissä murheissa. Muita palikoita päivän koostamiseen ovat tarjouslaskennan koordinointi ja myyntiputkesta huolehtiminen, eri näköiset sisäiset ja ulkoiset palaverit kuten tarjouslupakäsittelyt ja urakkaneuvottelut,  työterveyteen ja -hyvinvointiin liittyvät asiat, rekrytoinnit, muu esimiestyö ja sekalaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Toisin sanoen tehtäväni on varmistaa, että homma pyörii ja latu on auki.

Harrastukseni: Italialaisten ajoneuvonkaltaisten valmisteiden saattohoito, vähäisten rautamäärien siirtely pisteestä A pisteeseen A.
Lapsuuden haaveammattini:Jotakin, jolla saa kynnenaluset mustiksi.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Kapteeni Kalsari. Tra-la-laaaa!
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ilman muuta parasta ovat työcaverit! Seuraavana tulevat ison talon mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen, pitkä yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä mahdollisuus suunnitella toimintaa myös huomista pidemmälle..

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin