Lauri Niskakangas, Asiantuntijapalveluiden yksikönpäällikkö

Kuva Lauri Niskakangas

Nimeni: Lauri Niskakangas
Caverion-kaupunki: Jyväskylä
Koulutukseni: Diplomi-insinööri

Työnkuvani: 
Yksikönpäällikkö, Asiantuntijapalvelut

Urapolkuni Caverionilla: 
Aloitin Caverionilla vuonna 2016 asiantuntijatehtävissä energiatehokkuuden ja vastuullisuuden parissa. Sen jälkeen toimin energia- ja vastuullisuuspalveluista vastaavana päällikkönä ja kunnes siirryin nykyiseen rooliini asiantuntijapalveluiden yksikönpäälliköksi.


Millainen on tavallinen työpäivä yksikönpäällikkönä?

Yksi työn hienoista puolista on se, että kovin tavallista päivää ei ole; aamulla avaan silmät ja sen jälkeen päivä onkin enemmän tai vähemmän täynnä muutamia muuttujia siihen asti kunnes illalla suljen silmäni. =) Hieman vakavammin, työpäiviini kuuluu usein mm. palavereita asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, liiketoiminnan kehittämistä ja talouden hallintaa.
 
Harrastukseni: Jostain syystä kaikki sellainen tekeminen, missä tarvitaan mahdollisimman paljon erilaisia välineitä päätyvät harrastuslistalleni. Eli esim. pyöräily, hiihto, kalastus ja metsästys.
Lapsuuden haaveammattini: Taisipa olla lääkäri.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin:  Ehdottomasti Kapteeni Kalsari.

 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Hauskat ja mukavat työkaverit, joilta löytyy huumoria myös mahdollisten haasteiden keskellä. Lisäksi talossa oleva monipuolinen ja laaja osaaminen on todella iso etu kun autamme asiakkaitamme kehittämään heidän omistamiensa kiinteistöjen vastuullisuutta ja saavuttamaan heidän vastuullisuustavoitteensa.


Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin