Mikko Anttila, projektiliiketoiminnan alueyksiköiden liiketoimintajohtaja

Kuva Mikko Anttila
Nimeni: Mikko Anttila
Caverion-kaupunki: Toimipisteeni sijaitsee Tampereella
Koulutukseni: Teknikko, Sähkövoimatekniikka
Työnkuvani: Toimin Projektiliiketoiminnan alueyksiköiden liiketoimintajohtajana

Urapolkuni Caverionilla: Tulin Caverionille vuonna 2017. Aloitin ensin aluejohtajana ja tehtävänä oli organisaatiomuutoksen läpivienti, jossa alueyksiköiden projektitoiminta eriytettiin omaksi liiketoiminnaksi. Vuodesta 2019 alkaen olen toiminut em. liiketoimintaryhmän johtajana.


Millainen on tavallinen työpäivä projektiliiketoiminnan johtajana?

 
Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia. Tavalliseen työpäivään kuuluu paljon erilaisia palavereita oman LTR:n sisällä ja divisioonan asioihin liittyen. Olen paljon mukana myös uusien projektien myynnin suunnittelussa ja asiakkaiden tapaamisessa. Korona-aika on ikävä kyllä vähentänyt fyysisten tapaamisten määrää, mutta onneksi Teams-yhteyksilläkin se onnistuu.

Harrastukseni: Harrastan kesällä moottoripyöräilyä ja talvisin laskettelua. Lenkkeily perheen ja koiran kanssa on lähes jokapäiväistä. Kun aikaa jää, soittelen kitaraa
Lapsuuden haaveammattini: Haaveammattini oli poliisi.
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta Caverionilla on hyvät työcaverit ja hyvä henki ihmisten kesken. Vaikka usein joudumme kohtaamaan vaikeitakin ongelmia, pystymme yhdessä ratkaisemaan niitä. Ammattitaitoisesti ja yhdessä tehden, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa, saadaan parhaita tuloksia aikaan.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin