Kai Kortelainen, Aluepäällikkö

Kuva Kai Kortelainen

Nimeni: Kai Kortelainen
Lempinimeni: Kaitsu
Caverion-kaupunki: Turku (Rauma, Pori, Vantaa)
Koulutukseni: Insinööri (AMK)
Työnkuvani: Aluepäällikkö, Länsi-Suomen palvelut

Uratarinani Caverionilla: Tulin aikoinaan töihin YIT Kiinteistötekniikka Oy:lle huoltopäälliköksi ja vastasin
käyttö- ja automaatiopalvelutiimin toiminnasta. Sittemmin olen toiminut myös myyntipäällikkönä ennen nykyistä aluepäällikön tehtävääni.


Millainen on tavallinen työpäivä aluepäällikkönä?

Työpäiväni pitää yleensä sisällään erilaisia liiketoiminnan-, henkilöstön- ja asiakkuuksienjohtamiseen liittyviä aktiviteetteja. Näitä aktiviteetteja ovat esimerkiksi erilaiset kokoukset asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Normaalina työpäivänä saatan aamulla vetää yksikön viikkopalaveri, hyväksyä tiimiläisten tunteja ja ostolaskuja, tavata asiakkaita, osallistua tarjouslaskentaan tai hyväksyä tiimiläisteni laskemia tarjouksia, osallistua sopimus- tai urakkaneuvotteluun, laatia raportteja yksikön suorituskyvystä ja auttaa tiimiläisiäni heidän mahdollisten haasteiden kanssa. Näiden lisäksi työn alla saattaa olla kehityskeskusteluita, rekrytointeja, työhyvinvointisuunnittelua ja työkykykeskusteluita. Tehtävät ovat siis hyvin moninaisia, vaihtelevia ja vaatii valmiutta muuttaa nopeassakin tahdissa suunnitellun työpäivän kulkua.

Harrastukseni: Crossfit, jääkiekko, kilpapurjehdus ja raviurheilu
Lapsuuden haaveammattini: Merikapteeni
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Kippari-Kalle


Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Mahdollisuus ammatilliselle kehittymiselle ja itsensä toteuttamiselle työelämässä. Ehdottomasti parhaita asioita on myös se ammattimaisten työcavereiden tiimi, jonka lähijohtajana saan toimia päivittäin asiakkaita palvellessani.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin