Jere Blom, Yksikönpäällikkö

Kuva Jere Blom
Nimeni: Jere Blom
Caverion-kaupunki: Turku
Koulutukseni: LVI-insinööri

Työnkuvani: Yksikönpäällikkö Länsi-Suomen Projektit yksikössä. Vastuulla Länsi-Suomen urakointi.
Urapolkuni Caverionilla: 
Ensimmäinen kosketus Caverioniin oli IV-projektinhoitoharjoittelijana vuonna 2016. Vakituinen soppari solmittiin alkavaksi tammikuussa 2017, nimikkeenä oli IV-projektinhoitaja. Muutama projekti ja vuosi myöhemmin toimin IV-projektipäällikkönä suuressa sairaalaprojektissa. Sen jälkeen syyskuussa 2021 aloitin Länsi-Suomen urakoinnin yksikönpäällikkönä.


Millainen on tavallinen työpäivä yksikönpäällikkönä?

 
Yleensä päivittäin on palaveri joko oman henkilöstön/tukiorganisaation tai asiakkaan/sopimus kumppanin kanssa. Puhelinkeskustelut ja sähköpostien lukeminen sekä niihin vastaaminen/reagointi ovat hyvin yleisiä tehtäviäni. Useampia yhtiön käytössä olevien eri ohjelmien käyttö ja niillä tehtävät toimenpiteet kuuluvat lisäksi yleensä tavalliseen työpäivääni. Työ on hyvin vuorovaikutteista ja viimeaikoina korona tilanteesta johtuen paljolti etäyhteyksien avulla.  

Harrastukseni: Kuntosali, juoksulenkit koiran kanssa, moottoripyöräily, hiihto, lumilautailu, vaellus, ajoittainen biletys,… näitä riittää…
Lapsuuden haaveammattini: Lentäjä
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Työcaverit ja tietotaito. Isosta talosta löytyy aina löytyy vastaus ongelmaan kun malttaa kysyä. Hyvät mahdollisuudet kehittyä!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin