Hannu Leskelä, Kehityspäällikkö

Kuva Hannu Leskelä
Nimeni:  Hannu Leskelä
Caverion-kaupunki: Oulu
Koulutukseni: Automaatiotekniikan insinööri
Työnkuvani: Toimin 1.6. alkaen kehityspäällikkönä Caverion Teollisuuden kunnossapidon kehitysryhmässä, jossa vedän lisäksi käyttövarmuus- ja järjestelmäprojektit -yksikköä
 
Urapolkuni Caverionilla: 
Olen pitkän linjan teollisuuden työntekijä. Aloitin kunnossapitoaskareissa jo vuonna 1991 aputyöntekijänä voimalaitoksella. Kokemusta löytyy myös käyttömiehenä voimalaitokselta, laitosmiehenä elektroniikkateollisuudesta ja päästettiinpä minut vähäksi aikaa CNC-koneistajaksikin. 
Opiskelin välillä automaatiotekniikan insinööriksi. Opiskelujen aikana ja jälkeen olen tehnyt erilaisia töitä Nuottasaaren tehdasalueella: automaatioasentajasta työnjohtajan ja suunnittelijan kautta projekti-insinööriksi.

Maintpartnerilla aloitin vuonna 2009. Tulin projektipäälliköksi perustamaan projektiliiketoimintaa uuteen toimipisteeseen Ouluun. Työtehtäväni ovat muuttuneet useampaan kertaan. Olen toiminut tiimipäällikkönä, aluepäällikkönä, kehitysjohtajana sekä viimeiset vuodet Maintpartnerin Suomen ja Viron palvelusopimusliiketoiminnan vetäjänä.

Siirtyessämme Caverionille minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä takaisin kehitystehtäviin. Se vastasi hyvin toiveisiini. Olin kokenut aiemmat johtotehtävät tilanteeseeni nähden liian kuormittavina. On hienoa saada olla yhdessä kokeneen ja innokkaan kehitysjoukkueen kanssa kehittämässä kunnossapitotoimintoja edelleen!


Millainen on tavallinen työpäivä kehityspäällikkönä?

 
Tyypillinen työpäiväni koostuu palavereista ja erilaisten kehityshankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Erilaiset asiakastapaamiset sekä raportoinnit tuovat mukavaa lisämaustetta työpäiviin.

Itse toivon, että pystyn edelleen katselemaan työelämää innovatiivisesti hyvin avoimin mielin ja silmin niin, että kokemuksen tuoma realismi vaikuttaa tekemiseen mieluummin vähemmän kuin enemmän. Haluan myös yrittää auttaa ihmisiä ympärilläni omilla näkemyksilläni innostumaan ja onnistumaan erilaisissa asioissa.
 
Harrastukseni: Siviilissä tykkään kuntoilla ja rakennella kaikenlaista sekä liikkua luonnossa. Viimeisimpänä hankkeena olen rakentanut ”hartiapankilla” kakkoskotia luonnon keskelle työssäkäyntietäisyydelle Oulun toimipisteistämme. Kaikenlaiset pärisevät kulkuvälineet ovat myös lähellä sydäntä, mutta viime aikoina ne ovat olleet vähemmällä huomiolla.

Lapsuuden haaveammattini: Moottoripyöräpoliisi
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Olemme päässeet mukaan Caverionille aivan hiljattain, joten kokemukset yrityksestä kokonaisuutena ovat vielä vähäisiä. Meidät on otettu hyvin vastaan ja ihmiset vaikuttavat hyvin ammattitaitoisilta. Sisäiset toimintamallit ovat kehittyneitä ja itse arvostan suuresti selkeitä linjoja, esimerkiksi menettelyohjeita tai asiakaspalvelupassia.

Uusi Caverion Teollisuus tarjoaa todella monipuolisen asiakaskunnan ja suuren joukon teollisuuden todellisia ammattilaisia työkavereiksi. On hienoa olla mukana tällaisessa joukossa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin