Sakari Koivujuuri, Putkiasentaja

Nimeni: Sakari Juhani Koivujuuri
Lempinimeni: Sakke
Caverion-kaupunki: Helsinki

Koulutukseni: Ylioppilas, talotekniikan perustutkinto Stadin ammattiopistossa
Työnkuvani: Putkiasentaja
Urapolkuni Caverionilla: Menin yläasteen jälkeen lukioon, josta valmistuin ylioppilaaksi. Päätin kuitenkin sen jälkeen palata haaveeni äären ja opiskella itselleni putkimiehen tutkinto. Olen ollut nyt 4 vuotta Caverionilla putkimiehen työtehtävässä.


Millainen on tavallinen työpäivä putkiasentajana?

Normaalina työpäivänä asennan putkia, suunnittelen putkiasennuksia, tilaan tavaraa ja tarkastelen rakennuspiirustuksia mikäli niihin olisi tullut muutoksia. Tällä hetkellä olen Valimo Parkin työmaalla mikä eroaa hieman perinteisestä työmaasta siten että työmaa on saneeraustyömaa ja rakennuspiirustukset ovat piirretty kuten uudistyömaa, vaikka katon alla voi löytyä yllätyksiä vanhojen asennusten muodossa. Eli joutuu olla tarkkana ja valmiina tekemään uusia ratkaisuja. 

Harrastukseni: Pyöräily, salilla käynti, kalastus, sekä kaikenlainen muu treenailu ja ulkoilu. 
Lapsuuden haaveammattini: Meribiologi tai putkimies. Putkimies koska naapuri oli putkiliikkeen yrittäjä niin pidin häntä kovana tyyppinä, ja aattelin että joku päivä minäkin voisin olla putkimies.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Zorro

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Hyvä porukka! Työvaatteet, työkalut ja työcaverit ovat kaikki hyvässä kunnossa, ja pomon kanssa tulee hyvin toimeen. Tämä on ainut paikka missä olen ollut putkimiehenä töissä, mutta en haluaisikaan muualla olla. Paras kaverini on asuntopuolella nokkamiehenä, joten hänen kautta sainkin kuulla että Caverionilla on hyvä meno ja päätin tänne hakea töihin. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Kuva Sakari Koivujuuri

Tutustu myös työcavereihin