Jere Kinanen, Asennuspäällikkö

Kuva Jere Kinanen

Nimeni: Jere Kinanen
Caverion-kaupunki: Helsinki, Asunnot-yksikkö
Koulutukseni: Sähkövoimamekaniikan perustutkinto, tekniikan-erikoisammattitutkinto työteknikko

Työnkuvani:
Toimin sähkön asennuspäällikkönä Helsingin toimipisteen Asunnot-yksikössä. Työtehtäviini kuuluu pääkaupunkiseudun asuntokohteiden sähköurakoiden projektien hoito, sähkö-yksikön toimintatapojen kehittäminen ja yksikön resurssitarpeista vastaaminen. 


Millainen on tavallinen työpäivä asennuspäällikönä?

Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia ja ne koostuvat projektien eri vaiheiden hoidosta, työmaakierroksista, suunnittelu- sekä työmaakokouksista yms. Lisäksi osana työnkuvaani on yksikön asioiden kehittäminen.

Urapolkuni Caverionilla: Siirryin vuonna 2012 Caverionin palvelukseen ja toimin sähköasentajana vuoteen 2017 saakka. Asunnot-yksikössä oli tarvetta projektipäällikölle ja samalla itselläni oli hiukan haasteita sähköasentajan työssä urheilu-uran aikana tulleiden polvivaivojen vuoksi. Ennakoivana toimenpiteenä siirryin konttorille töihin projektinhoitajaksi ja samalla uudelleenkoulutettavaksi työteknikon koulutusohjelmaan. Toimin koulutuksen ohessa projektinhoitajan tehtävissä ja keväällä 2020 valmistuttuani siirryin sähkön projektipäälliköksi. Yksikön uudelleenjärjestelyiden seurauksena minut nimitettiin lokakuussa 2020 asennuspäälliköksi.
 
Harrastukseni: Salibandyvalmennus, salibandyn pelailu, perheen kanssa veneily, ulkoilu, lukeminen ja äänikirjojen kuuntelu.
Lapsuuden haaveammattini: Ammattijalkapalloilija, josta tulikin ”lähes” ammattisalibandynpelaaja.

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Caverionilla olen päässyt toimimaan niin asentajana kuin toimistollakin ja molemmissa tehtävissä minulle tärkeintä on ollut hienot työcaverit ja ihmiset joiden kanssa olen saanut päivittäin toimia. Caverionilla on hyvin ammattitaitoiset asentajat, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Asentajien keskuudessa on erinomainen yhteishenki.

Toimistolla työilmapiiri on mukava ja koko yksikössä erinomainen henki kaikkien työcavereiden kesken. Hommat luistavat niin työasioissa kuin vapaa-ajan asioita kahvipöydässä kerratessa. Tämän lisäksi Caverionilla on hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä hyvät mahdollisuudet kouluttautua eli työuran erilaiset kehitysmahdollisuudet.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin