Asennuspäällikkö Jere

Kuva Jere Kinanen

Nimeni: Jere Kinanen
Caverion-kaupunki: Helsinki – Asunnot yksikkö
Koulutukseni: Sähkövoimamekaniikan perustutkinto, Tekniikan-erikoisammattitutkinto työteknikko

Työnkuvani:
Toimin sähkön asennuspäällikkönä Helsingin Panuntiellä asunnotyksikössä. Työtehtäviini kuuluu Pääkaupunkiseudun asuntokohteiden sähköurakoiden projektien hoitoa, sähkö-yksikön toimintatapojen kehittäminen ja yksikön resurssitarpeista vastaaminen. 
Millainen on tavallinen työpäiväni: Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia ja ne koostuvat projektien eri vaiheiden hoidosta, työmaakierroksista, suunnittelu- sekä työmaakokouksista yms. Lisäksi osana työnkuvaani on yksikön asioiden kehittäminen.

Urapolkuni Caverionilla: Siirryin vuonna 2012 Caverionin palvelukseen ja toimin sähköasentajana vuoteen 2017 saakka. Asunnot yksikössä oli tarvetta projektipäällikölle ja samalla itselläni oli hiukan haasteita sähköasentajan työssä urheilu-uran aikana tulleiden polvivaivojen kanssa. Ennakoivana toimenpiteenä siirryin konttorille töihin projektinhoitajaksi ja samalla uudelleenkoulutettavaksi työteknikon koulutusohjelmaan.  Toimin koulutuksen ohessa projektinhoitajan tehtävissä ja keväällä 2020 valmistuttuani sähkön projektipäälliköksi. Yksikön uudelleenjärjestelyiden seurauksena minut nimitettiin lokakuussa 2020 asennuspäälliköksi.
 
Harrastukseni: Salibandyvalmennus, salibandyn pelailu, perheen kanssa veneily, ulkoilu, lukeminen tai äänikirjojen kuuntelu.
Lapsuuden haaveammattini: Ammatti jalkapalloilija, josta tulikin ”lähes” ammatti salibandynpelaaja

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Caverionilla olen päässyt toimimaan niin asentajana kuin toimistollakin ja molemmissa tehtävissä minulle tärkeintä on ollut hienot työkaverit ja ihmiset joiden kanssa olen saanut päivittäin toimia. Caverionilla on hyvin ammattitaitoiset asentajat joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Asentajien keskuudessa on erinomainen yhteishenki. Toimistolla työilmapiiri on mukava ja koko yksikössä erinomainen henki kaikkien työkavereiden kesken. Hommat luistavat niin työasioissa, kuin vapaa-ajan asioita kahvipöydässä kerratessa. Tämän lisäksi Caverionilla on hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, sekä hyvät mahdollisuudet kouluttautua, sekä työuran kehitys mahdollisuudet.